Városlista
2021. május 9, vasárnap - Gergely

Hírek

2021. Február 09. 09:43, kedd | PR

Szerezz passzív jövedelmet online kurzusokkal

Szerezz passzív jövedelmet online kurzusokkal

A COVID megnehezítette a vállalkozások életét, így sokan kiegészítő jövedelem után kell, hogy nézzenek. Ezen a problémán tud segíteni, ha online oktatási anyagokat készítesz. Hozunk erre néhány egyszerű ötletet.

Nem csak oktatási tevékenységekkel foglalkozó vállalkozások számára lehet hasznos kereseti lehetőség online kurzusokat készíteni. Bármilyen szakmai tartalomból lehet hosszabb-rövidebb képzési anyagot készíteni, amivel a vállalkozásod legalább részben pótolni tudja a kieső bevételeit.

Letölthető kurzusok

Egy vállalkozás honlapján elérhetővé tett képzési anyag hosszú távon tud jövedelmet biztosítani. Már fillérekért vagy akár ingyen elérhetőek olyan technikai megoldások, amivel rögzíteni lehet egy videós vagy animált képzést is. Sokat tehet hozzá, ha keresel egy profi hangstúdiót, mint például a Hungarian Voices, ahol ismert hangok tudják alámondani a tudásanyagot kifejezetten elérhető áron. Amennyiben nem boldogulsz a technikával, szabadúszó szakemberek segítségét kérheted igen méltányos áron olyan platformokon, mint például a Fiverr.

Online képzési platformok

Az elkészített képzési anyagaidat érdemes elsősorban a honlapodon elérhetővé tenni, hiszen így nincsenek járulékos költségek. Ugyanakkor az anyag láthatósága limitált, ezért érdemes olyan platformokat is igénybe venni, amik kifejezetten a képzési anyagok értékesítésére szakosodott.

Ha magyar piacra és magyar nyelvű anyagokat készítesz, kiváló platform lehet például a Udemy, ahol már sok magyar nyelvű képzési anyag érhető el, így a magyar piac is ismeri. A Udemy esetében nincs hosztolási költség, csak az eladott kurzusok után fizetsz. A platform emellett abban is segít, hogy rendelkezésedre bocsátja a technikai hátteret a képzési anyagod összeállításához. Ingyenes és fizetős anyagokat is készíthetsz, emellett kuponos értékesítést is folytathatsz, ami még vonzóbbá teszi a képzésedet.Az ilyen jellegű platformok ugyan leveszik a maguk részesedését, de nem kell bajlódnod a kurzusod marketingelésével és eladásával, ezáltal valóban passzív jövedelemforrást jelenthet a képzés eladása.

Élő online kurzusok

Amennyiben eddig élő kurzusokat tartottál, amit a vírus lehetetlenné tett, áttérhetsz élő online kurzusok tartására is. Az ilyen kurzusokkal szinte bármilyen képzés megtartható, kényelmesebb és biztonságosabb, mint az élő képzés. Sok esetben a képzés megtartásának a költségei is jelentősen lecsökkennek, hiszen nincs terembérleti és infrastrukturális költséged.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 30. 12:46, péntek | PR

HP nyomtatót otthonra - a legjobb megoldás

Talán lassan magunk mögött tudhatjuk a pandémia okozta nehézségeket, ugyanakkor az ténykérdés, hogy életünk örökre megváltozott. Munkahelyünk ugyanis nem csak ideiglenesen, de sokak számára véglegesen hazaköltözött.

2021. Április 28. 07:40, szerda | PR

A french press kávé különleges világba repít bennünket

Napjainkban egyre többen készítenek az otthonukban kávét, ezért sokak számára fontossá vált, hogy a kávé könnyedén és gyorsan elkészíthető legyen.

2021. Április 27. 10:34, kedd | PR

Bővül és megújul a varsányi általános iskola

Új tantermekkel és szaktantermekkel, tornateremmel, valamint többi közt műanyag borítású sportpályával is bővül a hamarosan megújuló Varsányi Hunyadi Mátyás Általános Iskola.

2021. Április 22. 15:13, csütörtök | PR

Őrült kíváncsiak az emberek erre a koncertre!

A magyarok ki vannak éhezve a jó koncertekre, legalábbis erre utal, hogy már tízezrek nézték meg a Németországban és Amerikában élő magyar zenész-producer Leslie Mandoki és világsztár barátai online koncertjét.