Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2014. Június 26. 08:56, csütörtök | Bulvár
Forrás: InfoVáros

Szexi fotók készültek Marenec Fruzsiról és Molnár Andiról

Szexi fotók készültek Marenec Fruzsiról és Molnár Andiról

Vb-lázban égnek a SportKlub csinos műsorvezetői

Még hogy a futball kizárólag a férfiak passziója? Marenec Fruzsi és Molnár Andi, a SportKlub sztárjai fotósorozattal bizonyítják, hogy a mez rajtuk is kiválóan feszül és a foci egyáltalán nem hagyja őket hidegen. A csatorna két műsorvezetője a Kopaszi gátról követi a mérkőzéseket, ahonnan a „Vb-láz a Beachen” műsorát sugározzák. Andi és Fruzsi egyben színt is vallottak, kiderült melyik csapat áll a legközelebb a szívükhöz.

Fruzsi az angol csapat színeiben, Andi pedig az olasz válogatott mezében állt a fotós kamerája elé a hamisíthatatlan vízparti hangulatban. „A fotózásokat mindig nehezen viselem, a mozgókép az én világom, de a sportmezeket szívesen öltöttem magamra” – mondta Fruzsi. A műsorvezető még nem találta meg azt a csapatot, amelyikkel teljesen azonosulni tudna, de az angoloknak mindig szívesen drukkol. „Alapvetően nem női szemmel nézem a mérkőzéseket, de az tény, hogy érzelmi alapon szurkolok, fontos, hogy ismerjem a játékosok személyiségét. A nagy közönség kedvenc Cristiano Ronaldónál sokkal jobban kedvelem például a holland Van Persie visszafogott stílusát” – mondta Marenec Fruzsi.

Marenec Fruzsi

Molnár Andi számára nem lehet kérdéses, hogy kinek drukkol a világbajnokságon. Az olaszok gyerekkora óta a kedvencei, ám mivel párja görög, így a kék fehéreknek is teljes szívéből szorít. „Ezt követeli meg a családi béke is, de természetesen valamennyire már én is a sajátoménak vallom a görög csapatot. Azt pedig el kell fogadni, hogy ebben az időszakban egy hónapra a nők elveszíthetik a pasikat” – jelentette ki a Kopaszi gáton az egykori versenytáncos. A SportKlub nézői azonban egyáltalán nem veszítik el a műsorvezetők társaságát, hiszen a Vb-láz a Beach műsorban naponta találkozhatnak Marenec Fruzsival és Molnár Andival. A mérkőzések előtt és után jelentkező magazinban feltűnik a csatorna többi képernyőse, többek között Léderer Ákos, Kovács Kokó Istán, Pónácz András, Sebők Vilmos, Forró Bence és Horti Gábor is.

Molnár Andi

Címkék: színes

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.