Városlista
2024. augusztus 12, hétfő - Klára

Hírek

2012. November 06. 00:00, kedd | Helyi

Takarék Koktél – csak neked!

Takarék Koktél – csak neked!

Takarék Koktél – csak neked!

Ismerős a helyzet, mikor vásárlás közben találsz egy csinos szoknyát, de nincs hozzáillő ruhadarabod? Ezért kell mellé még egy blúzt, harisnyát, és persze cipőt is venned. A legjobb pedig az, ha mindent egy helyen vehetsz meg és alakíthatsz egyedivé. És ez nem csak az öltözködésre vonatkozik. Múltkor a Rajkai Takaréknál jártam számlacsomag ügyben. A jelenlegit még a szüleim nyitották az érettségi előtt, de azóta már más szempontok váltak fontossá. Az ügyintézők a TakarékPont Koktél számlacsomagot ajánlották, ami egy testre szabható konstrukció, és havonta csak 330 Ft*-ba kerül. Ez magában foglalja a számlavezetési díjat, a csoportos beszedési megbízások teljesítésének díját, egy MasterCard® PayPass™ főkártyát, és minden hónapban egy ingyenes készpénzfelvételt a több mint 1000 ATM valamelyikéből. Ezen felül még hat extra szolgáltatásból választhatok kettőt díjmentesen. Ilyen többek között: a számlához tartozó társkártya, internetes és SMS szolgáltatás, értékpapírszámla nyitás, 1 db TaPassz vagy az ingyenes készpénzfelvétel országszerte több mint 1000 automatából. Úgy éreztem, ezt nekem találták ki! Nem volt kérdés, hogy a TakarékPont Koktél számlacsomagomba a PayPass™ Tapasszt és a havi díjmentes SMS szolgáltatást kérem, mert ezekre van szükségem a mindennapi pörgésben.

A jelen tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül ajánlattételnek. A TakarékPont Koktél számlacsomaghoz és bankkártyához kapcsolódó díjtételek, a kamatok mértéke és további információk megtalálhatóak az igénylés helyén, a szolgáltatást nyújtó Hitelintézet vonatkozó mindenkor hatályos Hirdetményében, az Általános Szerződési Feltételeiben és Üzletszabályzatában, valamint a www.rajkaitakarek.hu weboldalon.

* A TakarékPont Koktél számlacsomag havi díja 330 Ft, amennyiben a tárgyhónapban minimum 90.000 Ft összegű jóváírás érkezik a fizetési számlára, maximum két összegben, amelybe a saját számlák közötti átvezetés nem számít bele. Amennyiben a jóváírási feltétel nem teljesül, úgy a TakarékPont Koktél számlacsomag havi díja 990 Ft.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Augusztus 12. 14:15, hétfő | Sport

Aranyos hétvége a Histo Cup-on!

A Vasárnapi futamokon nem találtak legyőzőre Kermor-os pilóták!

2024. Augusztus 12. 08:03, hétfő | Sport

Gulyás aranyával zárult a magyar szereplés

Gulyás Michelle parádés teljesítményt nyújtva aranyérmet nyert, Guzi Blanka pedig a kombinált számban jelentősen előrelépve negyedik lett a párizsi olimpia öttusaversenyén, a magyarok ezzel az éremmel zárták az ötkarikás játékokat.