Városlista
2024. augusztus 3, szombat - Hermina

Hírek

2016. Április 28. 18:11, csütörtök | Helyi
Forrás: Flesch Központ

TÁNC VILÁGNAPI MEGEMLÉKEZÉS SZIGETI GÁBOR EMLÉKÉRE

TÁNC VILÁGNAPI MEGEMLÉKEZÉS SZIGETI GÁBOR EMLÉKÉRE

Ünnepi műsorral tiszteleg a Fehér Ló Közösségi Ház a tánc világnapja előtt. Ezt az ünnepi gálát Szigeti Gábor táncpedagógus emlékére ajánlják, hiszen a szereplő csoportok vezetői az ő tanítványai voltak.

A programon városunk valamennyi tánc-stílusában táncoló közössége helyet és bemutatkozási lehetőséget kap, mivel Mosonmagyaróvár táncélete rendkívül gazdag és szerteágazó, különböző műfajban jeleskedő tánc-csoportok mutatják be tudásukat, akik életkora az óvodásoktól a felnőtt korig terjed.

A műsort megnyitja Elek Tibor Zsolt mesterfokú klasszikus balett tanár, a Győri Tánc- és Képzőművészeti Iskola Tánctagozat munkaközösség-vezetője.

Szereplőink a Kékcinke Óvoda néptáncosai, a Fantázia Majorette csoport, az En l’air Tánccsoport, balettes növendékek, az El Paso D osztályos versenytáncosai (Pakuts András-Szakács Napsugár, Szijjártó Csaba-Pakuts Ágnes), valamint a HUNGARockY, a HedoniZm Crew és a MadKidz, a Jamilah Hastánccsoport, a Magic Dance csoportjai, a Móra Iskola német nemzetiségi táncosai, és jazztáncosai, a Royal Kolibri, az Éltes Mátyás iskola táncosai, a Pulzus TSE, Táncoslábú anyukák és apukák, a Szeretet fénye közhasznú alapítvány tánckara, a Mosonmagyaróvári Country Klub, és a Margaréta Nyugdíjasklub tánckara … Sztárvendégek: a Győri Tánc- és Képzőművészeti Általános Iskola, Szakközépiskola és Kollégium táncosai, valamint a győri Platina Táncstúdió versenytáncosai. A műsorra belépőjegyet 800 forintért lehet váltani.

ORKESZTRIKA ÉS KALAZNÓI REPÜLÉS

Május 17-ig még megtekinthető az Orkesztrika és Kalaznói repülés című kiállítás, amely a tánc világnapja előtt tiszteleg, és Csorba Károly, valamint Anda Hérics Eszter, Baán Katalin, Danis János, Fabó Katalin, Szalai Sándor, Dr Sebestyén Ferenc és Szamosvári József fotóit mutatja be.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Augusztus 03. 09:02, szombat | Belföld

Változik több térségben a Volánbusz menetrendje augusztus 17-től

Több térségben menetrendi módosítások lépnek életbe augusztus 17-től a Volánbusznál - közölte a társaság pénteken az MTI-vel.

2024. Augusztus 03. 09:01, szombat | Kék hírek

NAV: folytatódik a nyári ellenőrzés