Városlista
2024. július 25, csütörtök - Kristóf, Jakab

Hírek

2011. Május 22. 14:35, vasárnap | Bulvár

Teljesen eltorzult a színésznő arca

Teljesen eltorzult a színésznő arca

Az idő múlásával a hiúság vagy az elfogadás győz. Van, aki már fiatalon felveszi a harcot, és a plasztikai sebésszel átszabatja az orrát, homlokába botoxot fecskendeztet, feltölteti az ajkait, leszívatja a zsírpárnáit és persze átszab

Az idén hetvenhetedik életévét betöltő Sophia Loren színésznőn látszólag nem fog az idő vasfoga. Szerinte a titok a pozitív gondolkodásban, az egészséges önszeretetben, a spagettiben és az extra szűz olívaolajban rejlik. Az Oscar-díjas mediterrán díva ízig-vérig olasz nő, aki kifinomult eleganciájával és szexis karakterével férfiak ezreinek a szívét dobogtatta már meg. Bár tagadja, hogy valaha is hozzányúltak a plasztikai sebészek a testéhez, az arcát és a melleit állítólag ő is megcsináltatta.

A walesi bányászból lett énekes, Tom Jones a mai napig képes megtölteni rajongóival egy egész stadiont. A tigrisnek is becézett sztár már évtizedekkel ezelőtt szembeszállt az idővel, és mára szinte minden testrészét átszabták. Ráncfelvarrás, zsírleszívás, sőt még hajátültetés is szerepel a sorban. Orvosai már figyelmeztették, hogy több plasztikai műtétet nem javasolnak neki.

A romantikus filmek szende, szőke nője negyvenkilenc évesen már csak szőke hajával emlékeztet hajdani önmagára. Meg Ryan sokáig példás családi életet élt férjével, Dennis Quaiddel, ám egy forgatáson beleszeretett Russel Crowe-ba, és hátrahagyott érte mindent. A boldogság rövid életűnek bizonyult. A stressztől csontsoványságúra fogyott színésznő alávetette magát egy sorozatos botoxkezelésnek, amitől finom arcvonásai eltorzultak.

Az egykori szívdöglesztő nőcsábász Mickey Rourke már csak árnyéka fiatalkori önmagának. A bokszolóból lett színész az alkohol- és kokainfogyasztás hatásait is magán viseli. Ráncait felvarratta, műhajat ültettetett be, hogy javítson kinézetén.

Melanie Griffith szétszabott, csapzott arca szörnyen néz ki. Már mosolyogni is alig tud a botoxtól, a ráncfelvarrástól. Férje, Antonio Banderas hiába könyörög neki, hogy ne menjen többet plasztikai sebészhez, az egykori bombázó nem fogad neki szót.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.