Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Január 23. 05:00, szerda | Életmód
Forrás: OrientPress Hírügynökség

Térjünk a lényegre! - Így viselkedjen a nő a férfival

Térjünk a lényegre! - Így viselkedjen a nő a férfival

Szeretné tudni, mit gondol a barátja/férje? A férfi agya gondolkodásának megismerése minden nőt meglepne - írja a Fox News. Az alábbi tanácsokkal azonban megkönnyítheti a kommunikációt és a kapcsolatot a párjával.

Beszéljen többször úgy, mint egy férfi! Persze nem mélyebb hangon, csak térjen gyorsabban a lényegre. A férfiak koncentrálóképessége ugyanis véges, nem tudnak annyi információra odafigyelni, amennyit egy nő szeret beszélni. Hogyha nem látja a nő által mesélt történet lényegét, figyelme el fog kalandozni.

Érintse, simogassa a kezét! Sok nő gondolja azt, hogy a férfiak nem szeretik az ölelést, a simogatást, pedig ez nem igaz, csupán nem szeretik felfedni, hogy vágynak az érintésre, mert az a gyengeség jele lenne számukra.

Legyen a támasza! A férfiak sok szempontból gyerekek, akik szeretik, hogyha munkájukért megbecsülik és megdicsérik őket. A nőtől is vágyik megbecsülésre és tiszteletre a férfi. Mivel az elismerést a főnökétől általában ritkábban kap, ezért még nagyobb szüksége van arra Öntől.

Nevessen vele! A férfiak külsejükön kívül a humorukkal tudják leginkább meghódítani a nőket. Szeretik, hogyha a nő érti a vicceiket, velük nevet és képes még akár a másik felet is kifigurázni. Ezen nem szabad megsértődni, hanem együtt kell nevetni, hiszen egy-egy vicces történet is életük része.

Mondja el neki, mit szeretne! A férfiak nem gondolatolvasók, ezért konkrétan közölje velük, mit szeretne. Ráadásul a férfiak még szeretik is hallani, hogy mit vár el tőlük, szóval legyen bátor kérni!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 26. 13:53, péntek | Életmód

A munkabér az elsődleges munkahelyválasztási szempont Magyarországon

A munkahelyválasztásnál a magyar munkavállalók számára 2024-ben is a vonzó munkabér és juttatási csomag az elsődleges, ezt követi a munkahelyi légkör és a munkaadó pénzügyi stabilitása, ahol nem kell tartani a leépítéstől

2024. Április 26. 06:43, péntek | Életmód

Denevérvirológiai kutatás kezdődik a Pécsi Tudományegyetemen

Európai denevérekben előforduló vírusok kutatására indított nemzetközi programban vesznek részt a Pécsi Tudományegyetem (PTE) szakemberei - közölte a baranyai felsőoktatási intézmény az MTI-vel.

2024. Április 24. 06:46, szerda | Életmód

Különleges holdkelte figyelhető meg az égbolton pénteken

Április 26-án különlegesen szép együttállás figyelhető meg az éjszakai égbolton, amelynek során a kelő Hold szoros közelségbe kerül az Antares csillaggal - közölte kedden a Svábhegyi Csillagvizsgáló.