Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2014. Május 30. 14:09, péntek | Bulvár
Forrás: InfoVáros

Testvérével jógázik a Szolnoki Olaj sztárkosarasa

Testvérével jógázik a Szolnoki Olaj sztárkosarasa

Simon Balázs öt évig erősítette az Albacomp csapatát, majd pikáns módon a legnagyobb riválishoz, a Szolnoki Olajhoz igazolt át. A legjobb magyar irányító a csütörtöki MezTelenülben többek között arról is mesél, hogyan illeszkedett be új csapatába. A klubváltás után rengeteg nem várt kihívással kellett szembenéznie. Szerencsére azonban húgára mindenben számíthat: Kira nem csupán Balázs legnagyobb rajongója, hanem a meccsekre való felkészülésben is segít neki. Mégpedig jógával.

Olyan elvárásokat éreztem, amiket nagyon nehezen lehet kezelni és ezeknek megfelelni. Előtte tíz évig ellenfélként csak a negatív dolgokat kaptam, az ilyesmi pedig nagyon mélyen lerakódik az emberben” – nyilatkozta a SportKlub riportmagazinjának a kosárlabdaikon, akinek a stressz leküzdésében húga, Kira segít.

Simon Balázs ugyanis új szenvedélyét testvérével osztja meg. „Sokkal könnyebbnek érzem magam a jógaórák után. Érzem, hogy feltöltődtem újra, a szemeim is sokkal tisztábbak. Rengeteget segít az új hobbim a felkészülésben, hiszen hetente 2-3 meccsünk is van, temérdek utazással, repüléssel” – mondta Simon Balázs.

A korábban aktívan sportoló Kira éveken keresztül kísérgette bátyját a mérkőzésekre, ahol szinte extázisban drukkolt neki. Sokak szemét szúrja a szoros kapcsolatuk, de az élsportoló és testvére mindenben összetartanak. Balázs két évvel fiatalabb húga saját magát a kosarazó legnagyobb rajongójának vallja. A Szolnoki Olaj sportolója fél évig küszködött a beilleszkedéssel, mára viszont felnőtt a feladathoz és ő maga emberileg is kicserélődött. Eközben pedig még nagyobb küzdővé vált.

Május 29-én, 17:10-kor a MezTelenül további érdekességekkel jelentkezik a testvérpárról és a magyar kosárlabda élvonaláról. Csak a SportKlub műsorán!

Címkék: Simon Balázs, színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.