Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2015. Október 07. 16:19, szerda | Helyi önkormányzati
Forrás: Saját

Teszteltük a Kormányablakot

Teszteltük a Kormányablakot

Senki sem szereti a hosszas sorban állást, várakozást, egyik ügyintéző ablakától a másikig vándorlást.

Korábban sokszor a fél napunkat rá kellett szánnunk, ha okmányirodai ügyintézésre adtuk a fejünket. A nyáron átadott mosonmagyaróvári Kormányablak gyors ügyintézést, felkészült ügyintézőket, egyszerűséget és hatékonyságot ígért. Leteszteltük.

Reggel 9 órakor érkeztünk járműigazgatási ügyben. Egy kedves hölgy már belépéskor előttünk termett és az ügyünknek megfelelő ügyintézőhöz kísért, ahol ugyan már voltak előttünk, az intézkedés viszont valóban hatékonyan működött, mert abszolút tűréshatáron belüli idő alatt kerültünk sorra. Szinte le sem ültünk, papírjaink már átnézésre is kerültek és már megkaptuk a csekkeket a postai befizetéshez (bankkártyával való fizetésre is van lehetőség, ez jelentősen gyorsíthatja az ügymenetet!). Irány a posta, majd vissza a hivatalba, ahol várakozás nélkül kaptuk meg a feladóvevényekért cserébe az új okmányainkat. Mindennel együtt 40 perc alatt végeztünk.



„…sikerült egy jól működő okmányirodát kialakítani. – mondta Dr. Árvay István polgármester a Kormányablak átadásakor - Akik igénybe veszik a Kormányablakot azt fogják látni, hogy a közigazgatás értük van."
Ez valóban így van!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 07:43, szerda | Bulvár

Folyóba zuhant és életét vesztette fényképezés közben egy 13 éves magyar fiú Norvégiában

A Bondhuselva folyóba esett és meghalt egy 13 éves magyar fiú a délnyugat-norvégiai Sunndal város mellett hétfőn, miközben fotót szeretett volna készíteni a tájról

2024. Augusztus 14. 07:42, szerda | Belföld

NGM: népszerű az otthonfelújítási program

Népszerű az otthonfelújítási program, a kormány folyamatosan vizsgálja, hogyan teheti még egyszerűbbé a pályázati folyamatot - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kedden az MTI-vel.

2024. Augusztus 14. 07:40, szerda | Belföld

Szerdától harmadfokú hőségriasztás lép érvénybe

Szerdától vasárnapig harmadfokú hőségriasztás lép érvénybe - olvasható a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján.

2024. Augusztus 14. 07:38, szerda | Sport

Hazai döntetlennel búcsúzott a Ferencváros

A Ferencváros 1-1-es döntetlent játszott a keddi visszavágón a vendég Midtjyllanddal, amely így 3-1-es összesítéssel jutott tovább a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójából.