Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2016. Március 29. 21:09, kedd | Életmód
Forrás: Naurel.hu

The Konjac Sponge

The Konjac Sponge

A The Konjac Sponge az eredeti és legnagyobb konjac szivacs gyártó vállalat, amely prémium minőségű szivacsaiért a természetes bőrápolás hívei ódákat zengenek az Egyesült királyságtól, Európán át a világ számos pontján.

A Dél-Koreától 60 km-re délnyugatra található vulkanikus eredetű sziget, a Csedzsu a világ egyik leginkább érintetlen területe. Az „Istenek szigetének is hívják. Innen származik a szivacsokat alkotó konjac.

Kiváló minőségű alapanyagok

A The Konjac Sponge szivacsok a legfinomabb, élelmiszer minőségű konjacból készülnek, egyesével tesztelik őket, hogy a prémium minőséget és a tökéletes tisztaságot biztosítani tudják. Ez tükrözi a szivacsok ára is, a olcsóbb utánzatokat ugyanis gyári körülmények között, alacsonyabb nívójú alapanyagokból állítják elő.

A szivacsok mindegyike kézzel készül, amelynek köszönhetően még finomabb lesz a sejtszerkezete, még lágyabb lesz a fogása, még hatékonyabb lesz a hámlasztó és tiszító hatása.A The Konjac Sponge szivacsok 100%-ban lebomlanak, egészség- és környezetbarát.

Szigorúan vett minőség

A The Konjac Sponge szivacsok magas minőségét a Leaping Bunny és a Vegan Society minősítések garantálják.A szivacsok nem tartalmaznak mikrobákat, szennyező anyagokat, tartósítószereket, parabéneket és mesterséges adalékanyagokat, és soha nem tesztelték őket állatokon.

Kinek ajánljuk?

A The Konjac Sponge szivacsokat azoknak ajánljuk, aki a természet valódi érintését szeretnék bőrükön érezni, és élveznék az ásványi anyagokban gazdag kényeztetést.Az eredeti konjac szivacsokat nők, férfiak, gyerekek és kisbabák is biztonságosan használhatják.

A konjac szivacskínálata bőrtípusonkéntajánlválasztási lehetőséget. Eltérő méretű és formájú szivacsokat fejlesztettek az arc és a test ápolására, és különböző ásványi anyagokat tartalmaznak a száraz és érzékeny, a zsíros és pattanatásos, a fáradt és fakó, valamint a zsíros és normál bőrre való szivacsok.

Válaszd Te is az eredeti The Konjac Sponge szivacsokat és élvezd a finom növényi rostok simogatását!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 20. 07:18, szombat | Életmód

Együtt kel fel a Hold és a Szaturnusz július 24-én este

Együtt kel fel a Szaturnusz és a Hold a keleti horizonton, és együtt emelkednek egyre magasabbra; a jelenség szabad szemmel is látható lesz július 24-én este 10 óra után az égbolton

2024. Július 20. 07:13, szombat | Életmód

Megnyílt a 33. Művészetek Völgye

A Művészetek Völgye a magyar fesztiválszezon rangidős és abszolút élvonalbeli tagja - jelentette ki a közigazgatási és területfejlesztési miniszter pénteken Kapolcson, a 33. alkalommal megtartott összművészeti rendezvény megnyitóján.

2024. Július 18. 07:53, csütörtök | Életmód

Kékszalag - Mintegy 550 hajót és csaknem 2800 versenyzőt várnak az 56. nagydíjra

Mintegy 550 hajót és csaknem 2800 versenyzőt várnak az 56. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj csütörtöki rajtjára

2024. Július 18. 07:46, csütörtök | Életmód

Már mintegy 2000 embernek nyújtott segítséget a vöröskereszt Balatoni Elsősegélynyújtó Szolgálata

Már csaknem 2000 embernek nyújtott segítséget a vöröskereszt Balatoni Elsősegélynyújtó Szolgálata - közölte a szervezet csütörtökön az MTI-vel.