Városlista
2024. július 19, péntek - Emília

Hírek

2012. Július 11. 13:12, szerda | Bulvár
Forrás: MTI

Tilosban parkolás miatt anyaszült meztelenül maradt tömeg

Tilosban parkolás miatt anyaszült meztelenül maradt tömeg

Tilosban parkolás miatt egész kis tömeg naturista maradt anyaszült meztelenül Bécs közelében, mert a rendőrség elvontatta autóikat - bennük a ruháikkal.

Összesen 57 kocsit vittek el a rendőrök a Duna melletti nudista strand közeléből. A meztelen fürdőzők és napozók későn vették észre a rendőri akciót, amely miatt ingük-gatyájuk is eltűnt járműveikkel együtt.
"Biztonsági intézkedés volt. A rendőrség eltávolítja az olyan autókat, amelyek elállják az utat például a mentő- vagy tűzoltóautók elől. Erre már májusban figyelmeztette a hatóság a nudista strand környékén parkolókat" - idézte Ulrika Volk közlekedésrendészeti szóvivőt az austriantimes.at című osztrák hírhonlap, amely szerint a kocsitlanul és ruhátlanul maradt naturisták közül többen buszsávban parkoltak.
(http://austriantimes.at/news/General_News/2012-07-10/42846/Naked_bathers_left_stranded_as_cars_towed_)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.