Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2021. Július 29. 12:01, csütörtök | Helyi
Forrás: police.hu

Több betörést is köthető a nevéhez, elfogták a rendőrök a salgótarjáni férfit

Több betörést is köthető a nevéhez, elfogták a rendőrök a salgótarjáni férfit

A Kert utcában, betörés közben zavarták meg azt a férfit, akit aztán elfogtak a rendőrök, majd több bűncselekményt is elismert.

A bejelentést követően a rendőrök a Kert utcába érkeztek, akiknek a bejelentő elmondta: egy ismerőséhez érkezett látogatóba, azonban az udvarra belépve arra lett figyelmes, hogy valaki bujkál a sövény takarásában. A kérdésre, hogy mit keres ott, az ismeretlen férfi azt mondta, hogy szemetet szed, ami a késő éjszakai időpont miatt igencsak valószínűtlen volt. A férfi két bőrönddel először a Károly, majd a Magyar utca irányába kezdett el futni.

A rendőrök helyismeretükre alapozva átvizsgáltak egy lakatlan házat, ami a feltételezett elkövető menekülési útvonalán található, és ott rejtőzve megtalálták a személyleírásnak megfelelő személyt, valamint a két bőröndöt is. A bőröndökben a ház tárolójában lévő élelmiszereket és műszaki cikkeket találták meg a járőrök.

Az egyenruhások elfogták a salgótarjáni lakost, majd a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Az ügyben eljáró rendőrök a nyomozás során további öt helyszínen, korábban megvalósult bűncselekmények feltételezett elkövetőjeként azonosították az elfogott 29 éves férfit, aki a folytatólagos gyanúsítotti kihallgatása során ezekben az ügyekben is beismerő vallomást tett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.

2024. Április 09. 10:56, kedd | Helyi

Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása workshop

A Néprajzi Múzeum Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása című workshopján vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtár rendezvénytermében április 17-én, szerdán 16 órától.

2024. Április 09. 10:51, kedd | Helyi

Felhívás szavazatszámláló bizottságba történő jelentkezésre

Még egy napig, április 10-ig lehet jelentkezni a szavazatszámláló bizottságba.