Városlista
2021. szeptember 25, szombat - Eufrozina

Hírek

2021. Július 29. 12:01, csütörtök | Helyi
Forrás: police.hu

Több betörést is köthető a nevéhez, elfogták a rendőrök a salgótarjáni férfit

Több betörést is köthető a nevéhez, elfogták a rendőrök a salgótarjáni férfit

A Kert utcában, betörés közben zavarták meg azt a férfit, akit aztán elfogtak a rendőrök, majd több bűncselekményt is elismert.

A bejelentést követően a rendőrök a Kert utcába érkeztek, akiknek a bejelentő elmondta: egy ismerőséhez érkezett látogatóba, azonban az udvarra belépve arra lett figyelmes, hogy valaki bujkál a sövény takarásában. A kérdésre, hogy mit keres ott, az ismeretlen férfi azt mondta, hogy szemetet szed, ami a késő éjszakai időpont miatt igencsak valószínűtlen volt. A férfi két bőrönddel először a Károly, majd a Magyar utca irányába kezdett el futni.

A rendőrök helyismeretükre alapozva átvizsgáltak egy lakatlan házat, ami a feltételezett elkövető menekülési útvonalán található, és ott rejtőzve megtalálták a személyleírásnak megfelelő személyt, valamint a két bőröndöt is. A bőröndökben a ház tárolójában lévő élelmiszereket és műszaki cikkeket találták meg a járőrök.

Az egyenruhások elfogták a salgótarjáni lakost, majd a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Az ügyben eljáró rendőrök a nyomozás során további öt helyszínen, korábban megvalósult bűncselekmények feltételezett elkövetőjeként azonosították az elfogott 29 éves férfit, aki a folytatólagos gyanúsítotti kihallgatása során ezekben az ügyekben is beismerő vallomást tett.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 23. 11:56, csütörtök | Helyi

Idén is csatlakozik az Országos Könyvtári Napokhoz a Huszár Gál Városi Könyvtár

Idén is csatlakozik a Huszár Gál Városi Könyvtár az Országos Könyvtári Napok programsorozathoz. Október 4-től különböző programokkal, előadásokkal várjuk a látogatókat.

2021. Szeptember 21. 11:19, kedd | Helyi

Várják a jelentkezőket a Civil Börzére

Huszonkettedik alkalommal szervezik meg a Mosonmagyaróvári Civil Napok október 9-én, 10 órától a Flesch Központban.

2021. Szeptember 20. 14:37, hétfő | Helyi

Játékot ajándékozott Mosonmagyaróvárnak a Duvenbeck

Játszótéri játékkal, faültetéssel támogatta Mosonmagyaróvár városát a Duvenbeck cégcsoport. A hivatalos átadót és szalagátvágást szeptember 16-án tartották.

2021. Szeptember 20. 11:41, hétfő | Helyi

Vonaton ellenőrizték, kábítószert találtak a mosonszolnoki férfinél

A Mosonmagyaróvár-Hegyeshalom között közlekedő vonaton ellenőriztek a rendőrök egy mosonszolnoki férfit.