Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2018. Március 01. 12:44, csütörtök | Belföld
Forrás: mti

Több mint 12 kiló drogért nyolc év fegyházat kapott

Több mint 12 kiló drogért nyolc év fegyházat kapott

Nyolc év fegyházra és öt év kiutasításra ítélte a Kecskeméti Törvényszék azt a koszovói férfit, aki januárban az általa vezetett autóban több mint 12 kilogramm kannabiszt rejtett el

- tájékoztatta a törvényszék csütörtökön az MTI-t. A közlemény szerint az 57 éves férfi által vezetett autóban január 14-én a tompai határátkelőhelyen 16 csomag, összesen 12675 gramm kábítószert találtak elrejtve. A vádlott az Albániában vásárolt kannabiszt a fia autójával Olaszországba akarta vinni.

Az ítélet ellen a vádlott és védője enyhítésért és a minősítés - kábítószer-kereskedelem helyett kábítószer-birtoklás - megváltoztatása érdekében fellebbezett, amelyekről a Szegedi Ítélőtábla dönt majd. A vádlott előzetes letartóztatását a bíróság a másodfokú eljárás befejezéséig fenntartotta.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 17. 08:00, szerda | Belföld

Maruzsa Zoltán: a tanévkezdésre minden iskolában ott lesznek a tankönyvek

A megrendelt tankönyvek gyártása a napokban fejeződik be a debreceni Alföldi Nyomdában, a tanévkezdésre minden iskolában ott lesznek a tankönyvek - közölte a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára sajtótájékoztatón kedden.

2024. Július 17. 07:59, szerda | Belföld

Megdőlt a nyári áramfogyasztási rekord hétfőn

Megdőlt az idei nyári, valamint a mindenkori nyári rendszerterhelési csúcs hétfőn - közölte a Mavir Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zrt. az MTI-vel kedden.

2024. Július 17. 07:53, szerda | Belföld

Szergej Lavrov orosz külügyminiszterrel tárgyalt Szijjártó Péter New Yorkban

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter orosz kollégájával, Szergej Lavrovval egyeztetett kedden New Yorkban, a találkozón szó volt az ukrajnai háborúról és a kétoldalú együttműködés kérdéseiről is.