Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2021. November 30. 15:10, kedd | Helyi

Több mint 300 ezer forint gyűlt össze a Példa Egyesület jótékonysági vásárán

Több mint 300 ezer forint gyűlt össze a Példa Egyesület jótékonysági vásárán

Jótékonysági karácsonyi vásárt szervezett a Példa Egyesület a Szigetközi Gyermekekért, november 27-én, egy helyi kávézóban.

Ajándékcsomagok, kézműves játékok, mézeskalácsok és karácsonyfa díszek. Csak néhány azokból az adományokból, amiket a Példa Egyesület jótékonysági karácsonyi vásárába ajánlottak fel. Tavaly csak online tudták megszervezni a vásárt, idén azonban minden jótékonykodót személyesen vártak.

A felhívásra sokan jelentkeztek, nem csak kézművesek, hanem gyerekeik is besegítettek, de az ország számos településéről érkezett adomány, postán is. Ajándékutalványokat, asztal díszeket, de gyertyát és illó olajokat is lehetett venni jelképes összegért. Az adományokat pedig a gyűjtőládákba dobhatták a vásárlók.

A befolyt összeget rászorulók támogatására, táboroztatásra fordítják majd.

A vásáron egy nap alatt több mint 300 ezer forint gyűlt össze, de maradtak még ajándékok a felajánlásokból, ezért ezeket a Példa Egyesület közösségi oldalán online még meg lehet vásárolni.

Fotók: facebook.com/peldaegyesulet

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.