Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2014. November 12. 10:09, szerda | Bulvár
Forrás: MTI

Több mint 8 millió forintot költött kutyája keresésére egy amerikai nő

Több mint 8 millió forintot költött kutyája keresésére egy amerikai nő

Egy év alatt 35 ezer dollárt (8,6 millió forint) költött egy amerikai nő elveszett kutyája keresésére.

A georgetowni Janet Mihalyfi ötéves kutyája, Havoc tavaly novemberben tűnt el Washingtonban. A szomorú napon Mihalyfi egy közeli parkerdőbe futni ment Havockal és Raze-zel, a két kutyatestvérrel. Szabadon engedte őket, hogy a patakból ihassanak, ám amikor arra sétált egy őz, a kutyák nekiiramodtak, és csak Raze tért vissza - tudósított a Washington Post online kiadása.
A 2009-ben örökbefogadott labrador-rottweiler keverék megtalálására elborította a szomszédságot falragaszokkal, négy médiumot keresett fel, kutyák után nyomozó magándetektíveket bízott meg, hogy hazahozzák az elkóborolt kedvencet. Erőfeszítéseiről az egyik helyi lap ezzel a címmel írt: "Ez lehet minden idők legszélsőségesebb kutyakeresése".
Az informatikai igazgatóként dolgozó nő a pénzből speciális kamerákat vett, elhelyezte őket azokon az útvonalakon, ahol állítólag Havocot látták. Kutyatápot, hotdogot, marhahúst is tett ki ezekre a helyekre.
"Az emberek annyi mindenre költik a pénzüket. Én nem járok drága helyekre nyaralni, nem veszek luxusautót. A legjobb célra adom ki a pénzemet, amikor a családot akarom újraegyesíteni. Nem adom fel addig, amíg értesítéseket kapok róla. Vasárnap ketten látták, állítólag jó bőrben volt" - magyarázta Havoc gazdája.
Ahogy korunk legtöbb eltűnt állatának, Havocnak saját weboldala is készült, és jelen van a Facebook közösségi oldalon is Hozzátok haza Havocot (Bring Havoc Home) címmel.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.