Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2017. November 02. 01:00, csütörtök | Helyi
Forrás: MKCSE

Toboroztak

Toboroztak

Október végén toborzót tartott a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club, amellyel az utánpótlás bázisát szeretné növelni.

A péntek délutánra meghirdetett edzésen szép számmal jelentek meg fiatalok a városból és a környező településekről.

Bognár Róbert, az MKC utánpótlás szakmai vezetője: „Jól sikerült a toborzó, nagyjából húsz lány jött el, ami első próbálkozásra nagyon jó eredmény. Úgy láttam jól érezték magukat, mosolyogtak, élvezték a feladatokat. Bízom benne, hogy mindenkit meggyőztünk és viszont látjuk őket az edzéseken. Tervbe vettük, hogy félévente legalább egyszer tartunk ilyen toborozót, és ha legalább ilyen sikere lesz az összesnek, akkor nagyon elégedettek lehetünk.”

Az edzésen nemcsak az érdeklődő fiatalok vettek részt, hanem a felnőtt csapat három játékosa Tilinger Tamara, Farkas Veronika és Bízik Réka is.

Bízik Réka, az EU-FIRE Mosonmagyaróvár játékosa: „Fontosak az ilyen toborzók egy klub életében, hiszen utánpótlás nélkül nincs jövő. Nagyon élveztem ezt a napot, szeretek gyerekekkel foglalkozni. Korábban is előfordult már, hogy edzést tarthattam a fiataloknak és a későbbiekben is van ilyen tervem. Szeretnék idővel edző lenni és gyerekekkel foglalkozni.”

Bognár Róbert, az MKC utánpótlás szakmai vezetője: „Kitűzött célunk, hogy a felnőtt csapatot a lehető legközelebb hozzuk az emberekhez. Ne csak a sportolót lássák a pályán, hanem az embert is jól ismerjék, közel érezzék magukhoz. A fiatalok számára ők a helyi példaképek, jó volt látni például az utolsó hazai mérkőzésünk után, hogy autogramot kértek, fotózkodtak, beszélgettek egymással, ezek a kapcsolatok nagyon fontosak. Ugyanúgy az is, hogy a felnőttek időközönként megjelenjenek az utánpótlás edzéseken. Legutóbb például Gyimesi Kitti, Lozsi Erna, Tóth Melinda és Bardi Fruzsina segédkezett az U10-es és az U13-as edzésen, utána beszélgettek egyet, tanácsokat adtak a fiataloknak. Ilyenek a jövőben is lesznek.”

Akit a toborzó során meggyőztük, azok az alábbi időpontokban jelentkezhetnek az edzéseken. Bővebb információért keressék a korosztályok edzőit!

2011/2012-es korosztály

Galgócziné Bálint Márta +36-70/340-3141

Edzésidőpontok:

Hétfő 16:15-17:15 Móra iskola (Mosonmagyaróvár, Dr. Gyárfás u. 5 )

Szerda 16:15-17:15 Móra iskola (Mosonmagyaróvár, Dr. Gyárfás u. 5 )

2007/2008/2009/2010-es korosztály

Kránitz János +36-30/337-2041

Edzésidőpont:

Szerda 15:30-16:30 UFM Aréna (Mosonmagyaróvár, Gorkij u. 1.)

Címkék: mkcse, Toboroztak

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Augusztus 14. 07:43, szerda | Bulvár

Folyóba zuhant és életét vesztette fényképezés közben egy 13 éves magyar fiú Norvégiában

A Bondhuselva folyóba esett és meghalt egy 13 éves magyar fiú a délnyugat-norvégiai Sunndal város mellett hétfőn, miközben fotót szeretett volna készíteni a tájról

2024. Augusztus 14. 07:42, szerda | Belföld

NGM: népszerű az otthonfelújítási program

Népszerű az otthonfelújítási program, a kormány folyamatosan vizsgálja, hogyan teheti még egyszerűbbé a pályázati folyamatot - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kedden az MTI-vel.