Városlista
2024. augusztus 1, csütörtök - Boglárka

Hírek

2017. Március 27. 00:00, hétfő | Helyi
Forrás: Nemes Claudia

Tovább bővül a Greiner Bio-One Hungary Kft.

Tovább bővül a Greiner Bio-One Hungary Kft.

2017. március 21-én került sor a mosonmagyaróvári Greiner Bio-One Hungary Kft. új raktárcsarnokának alapkőletételére.

A fejlesztésnek köszönhetően a jövő még inkább kitárul.” – így kezdte beszédét Balogh László ügyvezető a sajtótájékoztatón, melyen részt vett Rainer Perneker, a Greiner Bio-One nemzetközi cégcsoport vezérigazgatója valamint Dr. Árvay István, Mosonmagyaróvár város polgármestere is.

Két évvel ezelőtt adták át azt a 2000 négyzetméteres exklúziós üzemet, ahol megkezdődött többek között az egyedülálló fejlesztésű szterológiai pipetták gyártása. Az akkori üzemcsarnok átadásán is a termelékenység növelését, növekedését hangsúlyozták a cég vezetői.


Ma egy újabb létesítmény alapkövét tették le, ahol még 2017-ben egy új, modernizált és teljesen gépesített raktárcsarnok átadására is sor kerül.
A bővítés a gyártókapacitás növekedése miatt vált szükségessé, illetve ez is egy következő lépcső a jövő fejlesztéseinek felkészülésére. Mint ahogy az is, hogy az eddigieknél is jobban odafigyeljünk a környezettudatos technológiák, az újrahasznosítás és a hatékonyság szempontjaira. – emelte ki beszédében az ügyvezető.


Ezt követően Rainer Perneker, a Greiner Bio-One nemzetközi cégcsoport vezérigazgatója köszöntötte a résztvevőket, aki elismerően nyilatkozott a nemzetközi trendeknek megfelelő magyarországi vállalat cégen belüli kulcsfontosságáról is. Ahogy hangoztatta: sikerük alapja az innovatív megoldásokban keresendő, e mellett a biztonságon és hatékonyságon alapul. A hatékonyságnak megfelelően pedig folyamatosan fejlődni kell.

Az áprilisban kezdődő építési munkálatok összköltsége mintegy 2,2 millió Euro. A teljesen automatizált raktárcsarnok tervezett átadása 2017. novembere lesz, ahova 2-3 fő foglalkoztatott felvételét tervezi a cég.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Augusztus 01. 16:09, csütörtök | Sport

Kassa ralin járt a Jobbágy - Maricsek versenyzőpáros!

Beszélgetés Jobbágy Ákos autóversenyzővel a 50. Garrett Rally Košice 2024 után.

2024. Augusztus 01. 07:55, csütörtök | Kék hírek

Négyszáznál több gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt

Több mint 400 gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.