Városlista
2022. június 25, szombat - Vilmos

Hírek

2022. Május 24. 08:45, kedd | Helyi
Forrás: Mosonmagyaróvári Kézilabda Club

Továbbra is Motherson-Mosonmagyaróvár néven

Továbbra is Motherson-Mosonmagyaróvár néven

A 2022/2023-as szezonban is Motherson-Mosonmagyaróvár néven szerepel majd a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club élvonalbeli felnőtt csapata.

A klub nevében Guntram Thurnher, a napokban újraválasztott elnök, valamint Tibori Pál-Levente az SMR alelnöke írta alá a következő idényre szóló névadó szponzori szerződést.

"Nagyon örülünk annak, hogy sikerült meghosszabbítanunk a névadó szponzori szerződésünket a Motherson cégcsoporttal - mondta a szerződés aláírása után Guntram Thurnher az MKC elnöke. - Ez a folytonosság is nagy segítség a számunkra, hiszen mi az élsportban egy kis költségvetésű klub vagyunk. Egy ilyen névadó támogató szponzor segítsége pedig rendkívül komoly tétel a költségvetésünkben. Sokkal könnyebb így terveznünk, hiszen a következő év kiadásait ismerjük, a bevételeken azonban még dolgozni kell. Egy olyan világcég jelenléte, mint az SMR, a számunkra nagy dolog és a Motherson elkötelezettséget az is bizonyítja, hogy Póda Péter és Tibori Pál-Levente személyében két elnökségi tagot is delegálnak a klub vezetésébe."

"Öt éve támogatjuk a Mosonmagyaróvári Kézilabda Clubot, két éve pedig névadó szponzorok vagyunk - nyilatkozta Tibori Pál-Levente, az SMR Automotive Mirror Technology Hungary Bt. kelet-európai és németországi alelnöke. - Nagyon büszkék vagyunk a csapatra, a stábra, amely remek eredményeket ér el, a fantasztikus szurkolótáborának buzdításával. Ennek a csapatszellemnek az értékei jellemzik a mi cégcsoportunkat, hiszen mi is mindent szívből csinálunk. Egy sikeres klub és cég találkozása tehát ez a mi együttműködésünk, amire büszkék vagyunk, hiszen így közösen visszük tovább a jó hírünket. Mi támogatásunknak nincs közvetlen piaci értéke, de fontosnak érezzük, hogy visszaadjunk valamit annak 2.100 dolgozónak és a családjaiknak, akiket foglalkoztatunk a megyében. Most egy évvel hosszabbítottuk meg a szerződésünket, mert a Covid járvány rendkívül kritikus helyzetet okozott az autógyártásban. Viszont már most azon dolgozunk, hogy tovább is így tudjuk támogatni a klubot, hiszen a Motherson-Mosonmagyaróvár név egyre jobban hangzik a sport és az üzleti világban egyaránt."

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 23. 14:38, csütörtök | Helyi

VIDEÓ: Autós üldözés Hegyeshalomban - egy bűnszervezet főnökét fogták el

Támogatásokkal, fiktív számlákkal és hitelekkel csaknem négymilliárd forintot csalt egy budapesti bűnszervezet. A NAV nyomozói harminc embert fogtak el, közülük hatot őrizetbe vettek, majd letartóztattak.

2022. Június 23. 10:17, csütörtök | Helyi

Július 1-jével jönnek az új rendszámok

Négy betű és három szám szerepel majd az új rendszámtáblákon július 1-jétől. A változás a forgalomban lévő hatósági jelzéseket nem érinti, az új rendszámtáblák pedig felmenő rendszerben váltják majd a régieket.

2022. Június 14. 16:51, kedd | Helyi

Vádemelés: játékpisztollyal akartak kirabolni egy mosonmagyaróvári lottózót

A Mosonmagyaróvári Járási Ügyészség vádat emelt egy 25 éves férfi ellen, aki játékpisztollyal akart kirabolni egy mosonmagyaróvári lottózót.

2022. Június 03. 12:37, péntek | Helyi

Letartóztatták a mosonmagyaróvári késelőt

Letartóztatták ma délelőtt a 30 éves mosonmagyaróvári késelőt, aki kedden fényes nappal nyakon szúrt egy halászi férfit a Lajtaszer utcában.