Városlista
2024. július 6, szombat - Csaba

Hírek

2013. November 20. 21:00, szerda | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Trükkös tolvajok az M1-es autópályán

Trükkös tolvajok az M1-es autópályán

A teherautó vezetője a defektes kereket cserélte, a nyitott fülkéből ellopták értékeit.

A külföldi sofőr 2013. november 18-án este Rajkánál lépte át a szlovák-magyar határt áruval megrakott tehergépkocsijával. A sértett elmondta, szlovák oldalon vásárolta az autópálya matricát és a határt átlépve, az M1-es autópályán folytatta útját. Mosonmagyaróvár térségében gépjárműve hátsó gumija kidurrant. A 42 éves férfi a defektes kereket cserélte, mikor a nyitott vezetőfülkéből egy férfi a hátizsákját eltulajdonította. Utolérte a tolvajt, de az ellökte magától és a szalagkorláton átugorva, a leállósávban várakozó gépkocsival elhajtott. A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság az ismeretlen tettes ellen lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

A trükkös tolvajok a kiszemelt áldozat autójának kerekét megszúrják, s amikor az megállásra kényszerül, a járműtől távolabb, a sötétben megállva, gyalogosan lopóznak a gépkocsihoz. Kiszálláskor az indítókulcsot vegyék ki a gyújtáskapcsolóból és az ajtókat zárják le. Az utastérben nem ajánlatos értéket hagyni, ha többen utaznak, valaki maradjon a kocsiban, illetve annak közvetlen közelében. Legyenek óvatosak az olyan hirtelen felbukkanó idegenekkel szemben, akik túlzottan segítőkésznek mutatkoznak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.