Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2013. December 29. 18:47, vasárnap | Sport
Forrás: MTI

Turán Frigyes nyerte a Szilveszter-ralit

Turán Frigyes nyerte a Szilveszter-ralit

A Turán Frigyes, Zsíros Gábor kettős nyerte a Hungaroringen rendezett 15. Szilveszter-ralit.

A szervezők tájékoztatása szerint a Peugeot-val versenyző magyar duó 13.9 másodperccel előzte meg a Beppo Harrach, Leopold Welsersheimb osztrák duót és 20.6-tal az ifjabb Cseh Vilmos, Fejes Gábor párost.
A versenyen több rekord megdőlt: 240 induló volt, 34 női navigátor jutott szerephez, és vasárnap több mint tízezer néző látogatott ki a mogyoródi pályára.
"Számomra immár sokadszor bizonyosodik be, hogy 2013 a magyar autósport éve, versenyzői és sportszakmai, sportdiplomáciai vonalon is komoly eredményeket tudunk felmutatni az idén" - idézte a szervezők közleménye Gyulay Zsoltot, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatóját, a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség elnökét. "Ez a jubileumi viadal is bebizonyította, milyen népszerű az autósport Magyarországon, hiszen ekkora mezőny még sosem indult egyetlenegy hazai raliversenyen sem. Örülök, hogy a remek eredményekhez, akárcsak a mostani viadal sikeréhez a Hungaroring is hozzájárult." - mondta.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 08:19, kedd | Sport

Az MLSZ szerint közel 80 százalékkal csökkentek a súlyos játékvezetői hibák az NB1-ben

Hanacsek Attila, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) játékvezetői bizottságának elnöke szerint közel nyolcvan százalékkal csökkent a súlyos bírói hibák száma az OTP Bank Ligában.

2024. Július 23. 08:15, kedd | Sport

Konferencia-liga - Meccs nélkül jutott tovább a Puskás Akadémia

A Puskás Akadémia FC mérkőzés nélkül jutott tovább a labdarúgó Konferencia-liga selejtezőjének második fordulójából, mert ellenfelét, az ukrán SC Dnyipro-1 csapatát kizárta az európai szövetség (UEFA).

2024. Július 23. 08:12, kedd | Sport

A Ferencváros új edzője energikus futballt vár

Pascal Jansen vezetőedző energikus futballt vár kedden a Ferencváros labdarúgócsapatától a The New Saints elleni Bajnokok Ligája-selejtezőben.

2024. Július 22. 07:58, hétfő | Sport

Piastri karrierje első sikerét aratta a Hungaroringen