Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2020. Május 19. 10:51, kedd | Kék hírek
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Tyúkólban, disznóól, kutyaólban is rejtegették a csempészcigit

Tyúkólban, disznóól, kutyaólban is rejtegették a csempészcigit

Több mint kétezer doboz adózatlan cigarettát, valamint - vélhetően pszichoaktív anyagot is tartalmazó - vágott dohányt találtak a NAV munkatársai, amikor keresőkutyával ellenőrzést tartottak egy borsodi településen

- közölte a NAV Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Adó- és Vámigazgatósága az MTI-vel kedden. Felmerült a gyanú, hogy a lefoglalt fogyasztási dohány egy része pszichoaktív anyagot tartalmaz, ezért annak összetételét szakértők vizsgálják.

A kutya több olyan helyen is jelzett, ahol a pénzügyőrök nehezen vették volna észre az elrejtett árut. Tyúkólban, disznóól mögötti szemetesben, működésképtelen sütőben, de még a kutyaház tetején kialakított rejtekhelyen is lapult dohány. A NAV munkatársai a termékeket lefoglalták és eljárást indítottak, a bírság akár tízmillió forint is lehet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 06:00, szerda | Kék hírek

BRFK: elfogtak két férfit, akik Forma-1-es jegyek ígéretével vertek át embereket

Elfogtak két férfit, akik a Forma-1 Magyar Nagydíjra és más rendezvényre szóló, de valójában nem létező jegyek ígéretével vertek át embereket

2024. Augusztus 13. 07:54, kedd | Kék hírek

Nagy értékben foglalt le autókat a NAV egy adócsaló cégtől

Több mint 157 millió forint értékben foglalt le autókat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy gépjármű-kereskedő cégtől, amely folytatólagosan szabálytalanul teljesítette adókötelezettségét.

2024. Augusztus 09. 08:07, péntek | Kék hírek

Vádat emeltek egy iskolaőr ellen, aki egy hetedikes kislányt zaklatott