Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2014. Július 04. 14:29, péntek | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Új keblekkel rukkolt elő a hatvankét éves Staller Ilona

Új keblekkel rukkolt elő a hatvankét éves Staller Ilona

A régiek már megereszkedtek kicsit...

Hazánk lánya, Staller Ilona túl a hatodik X-en sem tétlenkedik: táncol, énekel és hatalmas új kebleket csináltatott magának. A mindig vidám Cicciolina remekül érzi magát megújult melleivel.

"Gyönyörűek lettek! Bár korábban is azok voltak. Formásak, szépek, szeretgetem is őket, gyakran simogatom, és ápolom megfelelően. 1992-ben született a fiam, és a szülést, szoptatást követően pezsgőspohár formájúak lettek a kebleim. Kicsit megereszkedtek, lógtak, ezért csináltattam meg annak idején.

Azóta jócskán lejárt a szavatosságuk. Kénytelen voltam vállalkozni a műtétre április elején. Úgy gondoltam, ha már ez elkerülhetetlen, akkor nagyobbítsuk meg. Olyan ciciket kértem, amilyen Pamela Andersonnak van. Tizenkétezer euróba került a műtét, vagyis jóval több, mint három és fél millió forintba" - mesélte a Kiskegyednek Cicciolina, aki szakított fiatal ügyvéd barátjával.

"Van kapcsolatom jelenleg is, de csak alkalmanként járunk össze. Nem való nekem az együttélés, és úgy érzem, nincs is már rá szükségem. Persze aktív szexuális életet élek, de érzelmek nélkül, csak a testi szükségleteimet.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.