Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2018. Október 16. 13:41, kedd | PR

Új üzletágat indított a Jánosik Kft.

Új üzletágat indított a Jánosik Kft.

Új üzletágat nyitott a több lábon álló, évi több mint 10 milliárd forintos árbevételt elérő Jánosik és Társai Kft.

A már meglévő ágazatok – takarítás, építőipar, biztonsági szolgálat, ingatlanüzemeltetés, külterület-gondozás – mellé elindították az étkeztetési szolgáltatásukat is – tájékoztatott Jánosik Lajos tulajdonos.

Magyarország egyik legnagyobb üzletlánc központjában nyerték el az étkeztetést. A budaörsi létesítményben csak az ott dolgozók használhatják az éttermet. Ez jelenleg naponta 400 fő kiszolgálását jelenti. Kínálnak napi menüt, de aki különlegesebb ételre vágyik, választhat az Á la carte ajánlatából is. Céljuk az egészséges étkeztetés biztosítása s mindennap azon dolgoznak 2 helyszínen, hogy ki tudják elégíteni az igényeket. Speciális szoftvert alkalmaznak, ami a pénztárgépek kezelése mellett az étterem vezetőinek napi időszakra lebontott adatokat szolgáltat a pillanatnyi leltárról, tálcára kivetítve a fogyasztási értékek alakulásáról.

A cég elképzelései szerint az új üzletág éves bevétele meghaladja majd a 100 millió forintot. Jánosik Lajos elmondta, azt is, hogy a cég megalakulása óta, a piaci igényeknek megfelelően alakítja tevékenységi körét. 2006-tól működnek úgynevezett facility management, azaz létesítmény üzemeltető vállalkozásként. Szeretnék bővíteni a jövőben ezeket a szolgáltatásokat azokon a helyeken is, ahol már évek óta jelen vannak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 10. 14:19, szerda | PR

K&H: megindultak a magyar turisták, egyre népszerűbb a mobilos megoldás

már 11 százalékkal nőtt az utasbiztosítások száma az idén

2024. Július 09. 11:57, kedd | PR

K&H: sokkal nagyobb drágulást érzékelnek a fiatalok

a 19-29 évesek szerint 18 százalékos volt a májusi infláció, szemben a 4 százalékos tényadattal

2024. Július 05. 13:34, péntek | PR

K&H: a csalók a vakáció alatt is célba vehetik a gyerekeket

a biztonságos bankolás alapelveit épp úgy el kell sajátítani, mint a közlekedését

2024. Június 19. 15:29, szerda | PR

Csokoládégyárat őriznek és takarítanak

Többkörös pályázaton ismét el nyerte a szerencsi és a miskolci Nestlé gyártelepek takarítását, biztonsági őrzését és a létesítmények külterületeinek gondozását a Jánosik és Társai Kft.