Városlista
2024. augusztus 3, szombat - Hermina

Hírek

2016. Május 05. 22:18, csütörtök | Helyi

Újra szurkolhatunk a csapatnak: MKC SE - MTK Budapest

Újra szurkolhatunk a csapatnak: MKC SE - MTK Budapest

Ma este 18.00-kor újra összecsapnak a lányok a rájátszás mérkőzésen a győzelemért.

Nagyon jó formában kézilabdázunk az utóbbi időben, aminek eredményeképp a rájátszásban csajok eddig kivétel nélkül minden meccsen pontot szereztek. Ezen a héten kétségkívül az egyik, ha nem a legizgalmasabb mérkőzés vár ránk, amin Golovin mester tanítványait látjuk majd vendégül.

Hozzánk hasonlóan az MTK is öt pontot szerzett az eddigi három mérkőzése során. A Budaörs elleni magabiztos győzelmüket és az ellenünk elért rendkívül izgalmas döntetlent követően, múlt hét szombaton a Békéscsaba ellen kiélezett és fordulatos mérkőzés után ünnepelhettek egy gólos győzelmet. Fontos eredmény volt a számukra, hiszen idegenben meglehetősen fogós ellenfél a csabai csapat, akik gyakran középmezőnyből érkező együtteseket is megizzasztanak hazai környezetben. Az MTK-nak már csak egy idegenbeli mérkőzése maradt, így miután tiszteletüket teszik nálunk, már csak otthon kell majd mérkőzniük. Ha be akarjuk érni őket a szezon végéig, akkor amellett, hogy minden meccsünket nyerni kell, még abban is bíznunk kell, hogy az MTK hazai pályán hibázik majd. Tehát az alsó ház 9-10-11. helyezése továbbra is nyitott még. - olvasható az MKC SE oldalán.

A felkészülésről:

A csütörtöki mérkőzést követően pénteken levezető futással tartott regeneráló edzést a csapat. Majd a szemétszedési akciót követően a hétvége hátralévő részét már pihenéssel tölthették a lányok. Hétfőtől-csütörtökig pedig öt edzéssel, két videózással és egy fürdő látogatással folytatódott a felkészülésük. „Nagyon fontos meccs lesz számunkra, amin arra számítok, hogy a két héttel ezelőttihez hasonlóan, most is egy végletekig kiélezett rangadót izgulhatunk majd végig. Elsősorban az utóbbi két közös meccsünket elemezzük ki, de természetesen folytatjuk az eddig megkezdett munkát is. Mindkét csapat nagyon jól ismeri már egymás játékát, ezért úgy gondolom, hogy a két pont sorsa azon múlhat, hogy melyik csapatban lesz több kiemelkedő egyéni teljesítmény.” - tette hozzá Varga József vezetőedző.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Augusztus 03. 09:02, szombat | Belföld

Változik több térségben a Volánbusz menetrendje augusztus 17-től

Több térségben menetrendi módosítások lépnek életbe augusztus 17-től a Volánbusznál - közölte a társaság pénteken az MTI-vel.

2024. Augusztus 03. 09:01, szombat | Kék hírek

NAV: folytatódik a nyári ellenőrzés