Városlista
2022. január 19, szerda - Sára

Hírek

2013. Február 19. 16:00, kedd | PR

Uniós forrást nyert a Family Friss Kft. alkalmazottai képzésére

Uniós forrást nyert a Family Friss Kft. alkalmazottai képzésére

A munkaerő készségeinek és képességeinek fejlesztésére a Family Friss Kft. 3 millió forintot fordíthatott egy uniós pályázat keretein belül.

A TÁMOP 2.1.3/A. „Family Friss Kft munkavállalóinak képzése” elnevezésű pályázati projekt során a cég 12 alkalmazottja Korszerű menedzsment technikák képzésen vehetett részt. Ennek köszönhetően erősödhet a mindennapi munkavégzés hatékonysága és növekedhet a cég versenyképessége. A támogatás lehetővé teszi, hogy saját forrásaikat kiegészítve a lehető legtöbb munkavállalónak lehetőséget biztosítsanak, hogy fejlesszék képességeiket, készségeiket, mindez hasznosítva a napi munkavégzés során.

A Family Friss Kft. italáru, dohány, édesség kis- és nagykereskedelmi értékesítésével, szikvízkészítéssel és vendéglátással foglalkozik, Mosonmagyaróvári telephellyel, ahol átlagosan 35-40 fő munkatárs dolgozik. Mosonmagyaróvár és vonzáskörzetének ellátását 7 darab saját tulajdonú teherautóval végzi a cég. A város vonzáskörzetébe területi felbontással, heti 2-2- alkalommal, legkésőbb 24 órán belül eljuttatják a megrendelt árukat. Közvetlen kapcsolatot tartanak vevőikkel, amiben üzletkötőiknek is jelentős szerepük van.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 18. 18:01, kedd | PR

MEGHÍVÓ

Az Ipartestületek Országos Szövetsége a Hanza Parlamenttel közösen, a KÖVET Egyesület közreműködésével meghívja Önt a KKV-k környezettudatosságának fokozása ingyenes online képzés sorozatra.

2022. Január 04. 11:09, kedd | PR

A dugattyús kompresszorok típusai

A dugattyús kompresszorok a gázsűrítők családjának egyik népszerű szériáját képviselik. Működési elvük a lehető legegyszerűbb, így költséghatékony és alacsony szervizigényű berendezések.

2021. December 04. 10:35, szombat | PR

A vidék logisztikája – raktárbérlés Debrecenben

Sokan hajlamosak elfelejteni, hogy a fővároson kívül is van élet. Ugyanúgy igaz ez a gazdaságra is, mely az ország számos pontján mutat virágzó összképet.

2021. December 04. 10:26, szombat | PR

Dobd fel a fürdőszobát kiegészítőkkel!

Ünnepek alatt sokat leszünk otthon, nem mindegy, hogy milyen kényelemben és hangulatban telik az idő. A lakás minden helyiségét díszítjük, miért ne lehetne néhány szép fürdőszoba kiegészítővel feldobni a fürdőszobát is?