Városlista
2023. június 7, szerda - Róbert

Hírek

2022. Április 05. 08:31, kedd | Helyi
Forrás: police.hu

Vádemelés a testvérét bántalmazó férfi ellen

Vádemelés a testvérét bántalmazó férfi ellen

Egy társasház közös udvarán bántalmazta testvérét egy férfi még februárban. A nyomozást a rendőrség lefolytatta, a férfi ellen vádemelési javaslatot tettek.

Egy társasház közös udvarán, az ott lakók előtt lökte fel, majd tépte meg testvére haját egy 38 éves szili férfi. A nyomozás adatai szerint február 11-én, a délelőtti órákban alakult ki a szóváltás a testvérek között. Ennek oka az volt, hogy a férfit lánytestvére nem akarta befogadni otthonába. Először szóváltásba keveredtek, majd a férfi a 39 éves nő nyakát megragadta és a földre lökte, illetve több esetben a haját is megtépte. A kiérkező feldühödött férfit a járőrök elfogták, a helyi rendőrkapitányságra előállították, és a nyomozók garázdaság vétsége elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, amelynek során a bűncselekmény elkövetését elismerte.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügyben keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal küldte meg a Mosonmagyaróvári Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Május 30. 13:34, kedd | Helyi

Elrendelte a bíróság az emberölési késelés gyanúsítottjának letartóztatását

Elrendelte a bíróság a mosonmagyaróvári emberölési késelés gyanúsítottjának letartóztatását - tájékoztatott a Győri Törvényszék.

2023. Május 30. 08:41, kedd | Helyi

Fotókiállítás Kocsis Julianna és Seybold Anita Beatrix munkáiból a Huszár Gál Városi Könyvtárban

Kocsis Julianna és Seybold Anita Beatrix fotóiból nyílik kiállítás #turistakéntvárosunkban – Séták Magyaróváron címmel a Huszár Gál Városi Könyvtárban június 2-án, pénteken 17 órakor.

2023. Május 22. 11:15, hétfő | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet.

2023. Május 18. 11:07, csütörtök | Helyi

Hétfőig van lehetőség a módosításra

Már csak négy nap van az szja-bevallás határidejéig, május 22-ig! Aki egyetért a tervezetben foglaltakkal és nem tesz semmit, annak május 22-ével automatikusan bevallássá válik a tervezete.