Városlista
2024. június 19, szerda - Gyárfás

Hírek

2022. Április 05. 08:31, kedd | Helyi
Forrás: police.hu

Vádemelés a testvérét bántalmazó férfi ellen

Vádemelés a testvérét bántalmazó férfi ellen

Egy társasház közös udvarán bántalmazta testvérét egy férfi még februárban. A nyomozást a rendőrség lefolytatta, a férfi ellen vádemelési javaslatot tettek.

Egy társasház közös udvarán, az ott lakók előtt lökte fel, majd tépte meg testvére haját egy 38 éves szili férfi. A nyomozás adatai szerint február 11-én, a délelőtti órákban alakult ki a szóváltás a testvérek között. Ennek oka az volt, hogy a férfit lánytestvére nem akarta befogadni otthonába. Először szóváltásba keveredtek, majd a férfi a 39 éves nő nyakát megragadta és a földre lökte, illetve több esetben a haját is megtépte. A kiérkező feldühödött férfit a járőrök elfogták, a helyi rendőrkapitányságra előállították, és a nyomozók garázdaság vétsége elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, amelynek során a bűncselekmény elkövetését elismerte.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügyben keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal küldte meg a Mosonmagyaróvári Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.