Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2011. December 28. 09:58, szerda | Helyi
Forrás: InfoMovar

Vadi új facebook trükk

Vadi új facebook trükk

Egy vadi új trükkel bővült a közösségi oldal csevegője - lepd meg ismerőseidet, amíg nem válik közismertté.

A magunk részéről már azt is támogattuk, mikor a Facebook egyesítette a levelezést a chattel, így a bejelentkezett ismerősökhöz üzenetünk nem értesítés, hanem felugró ablak formájában érkezett meg - még akkor is, ha eredetileg a közösségi oldalon belüli levélként küldtük el.

Függetlenül attól, hogy ki melyik azonnali üzenetküldő rendszert preferálja (skype, gmail chat, msn, stb.), az biztos, hogy a mostani újítással a facebooké lesz a legszórakoztatóbb. Persze csak akkor, ha a módszer elterjed - amire van esély, mivel használata roppant egyszerű.

Immáron a beszélgetéseket képekkel is le tudjuk vezényelni: egyszerűen dupla szögletes zárójelek közé kell, tegyük egy felhasználó vagy egy rajongói oldal egyéni nevét (vagy, ha ilyet nem választott még, akkor a webcíme utolsó 15 számjegyét) és máris a profilképe jelenik meg.

Az szerint jó dolog, hogy megoldotta, hogy a chat-ben lehet már használni képeket.

Például a fenti üzenet begépeléskor még így nézett ki: "Az [[225383014139658]] szerint jó dolog, hogy [[zuck]] megoldotta, hogy a [[facebook]] chat-ben lehet már használni képeket".

Tehát az egyéni név elejére és végére is két szögletes zárójelet kell tenni, és egyéni név alatt nem az oldalon megjelenő szövegre, hanem a címsorban található karaktersorra kell gondolni - vagyis a facebook.com/ utáni részre. Saját példánknál maradva, Facebook-oldalunk megjelenési neve Info Cegléd, azonban a chatben a 225383014139658 számsort kellett beírni.

Reméljük nektek is tetszik, és jó szórakozást kívánunk!

hír forrás: hir24.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Augusztus 14. 07:43, szerda | Bulvár

Folyóba zuhant és életét vesztette fényképezés közben egy 13 éves magyar fiú Norvégiában

A Bondhuselva folyóba esett és meghalt egy 13 éves magyar fiú a délnyugat-norvégiai Sunndal város mellett hétfőn, miközben fotót szeretett volna készíteni a tájról

2024. Augusztus 14. 07:42, szerda | Belföld

NGM: népszerű az otthonfelújítási program

Népszerű az otthonfelújítási program, a kormány folyamatosan vizsgálja, hogyan teheti még egyszerűbbé a pályázati folyamatot - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kedden az MTI-vel.