Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2014. Július 14. 10:08, hétfő | Bulvár
Forrás: fullank.com

Vajnáné készakarva keresi magának a bajt?

Vajnáné készakarva keresi magának a bajt?

Posztol, sír, posztol, sír, posztol, sír...

Vannak emberek, akik akkor érzik jól magukat, ha nem érzik jól magukat. Furcsán hangzik? Pedig igaz! Temérdek embertársunk űz sportot abból, hogy folyton belekeveredik ugyanabba a helyzetbe, aztán meg sajnáltatja magát, és sehogyan sem érti, miért teszi ezt vele az élet.

Nos, Vajnáné asszony részéről is kezd már kicsit unalmas lenni a folytonos önsajnálat. Nem is olyan régen történt, hogy Andy papa megkérte hites nejét, ugyan ne töltsön már annyi időt a közösségi oldalakon, fogja kicsit vissza magát, és ne sokkolja a népeket azzal, hogy mesebeli gazdagságukat nyakra-főre hirdeti.

Tímea egy időre meg is fogadta a tanácsot, de sajna túl sokáig nem bírt a vérével. Azóta már láthattuk őt luxusautója mellett feszítve, s most férje magánrepülőgépének lépcsőjéről integet vidáman nekünk, aligha nem Olaszország felé tartva.

Ezzel így még nem is lenne baj. De közben elmebetegeknek nevezi azokat, akik posztjai alatt fröcsögnek, kétségbe vonva az ő férje iránt érzett, határtalan szerelmét, és feltételezve, hogy inkább szerelmes a házasság hozta vagyonba. Meg persze mondanak sok mást is, ami Tímeánknak alaposan a lelkébe tipor.

- Naponta kapok negatív tartalmú leveleket - nyilatkozta Vajnáné az Aktív kamerái előtt. - Ezek nagyon beteg elméjű emberek szerintem. Annyira szeretnék segíteni ezeknek az embereknek, hiszen valami problémájuk lehet saját magukkal vagy a környezetükkel, ahonnan jöhet ez a mérhetetlen gyűlölet és rosszindulat, de hát saját magukat minősítik. Feltöltöttem az ártatlan állataimról fényképeket és még akkor is gusztustalan szövegeket írtak - mesélte Tímea.

Azt mondja, soha nem azért töltötte fel a fotókat, hogy mások irigykedjenek, csak egyszerűen szeretné megosztani az örömét, hiszen ő is mindig drukkol mások boldogságának. Nem vonjuk ezt kétségbe, nincsen rá okunk. Ugyanakkor ha annyi elmebeteg veszi őt körül, és az örömködés helyett csak bántás jut szegény asszonykának, akkor sehogyan sem értjük, miért nem hallgat inkább férjurára, és miért posztolja továbbra is a fotókat, melyek teljesen érthető módon, sokak szemét irritálják egy 10 milliós országban, ahol ebből 7.5 millió egyik napról a másikra él.

Nyilván nem azért, mert valamivel mégis csak fel kell hívnia magára a figyelmet! Nyilván nem azért, mert ha a közösségi oldalról visszavonul, és nem hallat magáról, akkor bizony a kutya sem fog emlékezni rá pár héten belül, annál pedig már az is jobb, ha ócsárolják és szapulják. A törődést is érzi, és ráadásul ismét szaladhat panaszkodni, hogy őt már megint bántották. No, jó-jó, de akkor miért?
- See more at: http://fullank.com/celeb/9984-vajnane-keszakarva-keresi-maganak-a-bajt#sthash.jDnrgRdp.dpuf

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.