Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport
Forrás: Hajósi Miklós

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

ugyanis a két forduló között is rajthoz állt a Champions of the Future versenyen, amely szintén ezen a pályán került megrendezésre, így kellő tapasztalattal és magabiztossággal felvértezve készülhetett a mostani megmérettetésre.

Az OKJ mezőnye még az első fordulóhoz képest is tovább duzzadt, nem kevesebb mint 103 versenyző áll rajthoz Gender Tamás Junior kategóriájában! A csütörtöki edzések eredményei alapján beigazolódni látszanak azok a remények, miszerint a pályán szerzett tapasztalat magabiztos tempót adhat a hétvégére, ugyanis a magyar versenyző a pálya legtechnikásabb szektorát uralva, pár századra az első helytől, az élmezőnyben végzett.

A Hungarian Motorsport Academy utánpótlás nevelési rendszert a Széchenyi Egyetemi Csoporthoz tartozó HUMDA Magyar Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. hozta létre és működteti.

#GenderTamásJunior #hungarianmotorsportacademy #HUMDA #SzéchenyiEgyetemiCsoport

- Gender Racing Team -

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 08:19, kedd | Sport

Az MLSZ szerint közel 80 százalékkal csökkentek a súlyos játékvezetői hibák az NB1-ben

Hanacsek Attila, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) játékvezetői bizottságának elnöke szerint közel nyolcvan százalékkal csökkent a súlyos bírói hibák száma az OTP Bank Ligában.

2024. Július 23. 08:15, kedd | Sport

Konferencia-liga - Meccs nélkül jutott tovább a Puskás Akadémia

A Puskás Akadémia FC mérkőzés nélkül jutott tovább a labdarúgó Konferencia-liga selejtezőjének második fordulójából, mert ellenfelét, az ukrán SC Dnyipro-1 csapatát kizárta az európai szövetség (UEFA).

2024. Július 23. 08:12, kedd | Sport

A Ferencváros új edzője energikus futballt vár

Pascal Jansen vezetőedző energikus futballt vár kedden a Ferencváros labdarúgócsapatától a The New Saints elleni Bajnokok Ligája-selejtezőben.

2024. Július 22. 07:58, hétfő | Sport

Piastri karrierje első sikerét aratta a Hungaroringen