Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2012. Április 19. 14:17, csütörtök | Kék hírek
Forrás: STOP / MTI

Váratlan segítség a fojtogatott macskának - a rendőrséget a fegyver érdekli

Váratlan segítség a fojtogatott macskának - a rendőrséget a fegyver érdekli

Pisztolyból leadott figyelmeztető lövés miatt indult rendőrségi eljárás egy 69 éves szőlősgyöröki asszony ellen. Kiderült ugyanis, hogy a nő engedély nélkül tartott lőfegyverrel akart megvédeni egy macskát kutyáktól.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálatának tájékoztatása szerint az asszony azért adott le egy figyelmeztető lövést egy flóbertpisztolyból, mert észrevette, hogy a szomszéd kertben három kutya fojtogat egy macskát.

A közlemény arra nem tér ki, hogy miként értesültek a rendőrök a történtekről, arról viszont igen, hogy a lövés nyomán házkutatást tartottak az állatmentő asszonynál, akinek a lakásában két engedély nélkül tartott lőfegyvert és hozzájuk tartozó lőszereket találtak. Ennek alapján lőfegyverrel és lőszerrel való visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak ellene.

MTI / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 06:00, szerda | Kék hírek

BRFK: elfogtak két férfit, akik Forma-1-es jegyek ígéretével vertek át embereket

Elfogtak két férfit, akik a Forma-1 Magyar Nagydíjra és más rendezvényre szóló, de valójában nem létező jegyek ígéretével vertek át embereket

2024. Augusztus 13. 07:54, kedd | Kék hírek

Nagy értékben foglalt le autókat a NAV egy adócsaló cégtől

Több mint 157 millió forint értékben foglalt le autókat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy gépjármű-kereskedő cégtől, amely folytatólagosan szabálytalanul teljesítette adókötelezettségét.

2024. Augusztus 09. 08:07, péntek | Kék hírek

Vádat emeltek egy iskolaőr ellen, aki egy hetedikes kislányt zaklatott