Városlista
2024. augusztus 3, szombat - Hermina

Hírek

2016. Május 21. 10:43, szombat | Helyi
Forrás: Flesch Központ

VÁROSI SPORTNAP - május 22.

VÁROSI SPORTNAP - május 22.

A Flesch Károly Kulturális Központ, Mosonmagyaróvár Önkormányzata, a Moson Megyei Nők Egyesülete, valamint a Strucc Futóklub Sportegyesület Sport és Egészségnapja.

A nap folyamán 32 színpadi produkció szórakoztatja majd a közönséget, s több mint 40 sátorban különböző sportágak – küzdősportok, táncok, tornák, extrém sportok – vonják be látogatóikat, érdeklődőiket a mozgásba.

A Strucc Futóklub Sportegyesület 9 óra 20 perctől indítja hagyományos Szigetközi Minimaratonját. A távok a következők: 9.20: Ovis futás - kb. 300 m; 10.00: Kiserdőkör - 4 km, 16 km. A parkolóból 16 órától indul az idény első „Gurul a város” közismert túrája. 17 órától pedig vendégünk lesz Tatarek Rezső, aki Iron boksz edzésre várja az érdeklődőket. A napot egy két órás zumba partyval zárjuk, fellép Garai Éva csoportja, Sárváry Márió és Dávid.

FÉRFI EGÉSZSÉGNAP

A Moson Megyei Nők Egyesülete Férfi Egészségnapot szervez a városi Sport és Egészségnap keretében. Benne: urológiai tanácsadás és prosztata-rákszűrés, bőrgyógyászati tanácsadás és anyajegyszűrés, szív- és érrendszeri vizsgálat, boka-karindex, vércukor-, vérnyomás- és koleszterin szintmérés, látásvizsgálat, dietetikai szaktanácsadás és kóstoló, emlő önvizsgálat tanítás és tapintásos vizsgálat férfiaknak, és gyógymasszázs. Ha szeretnél egy jó napot magadnak, és fontos az egészséged, gyere el!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Augusztus 03. 09:02, szombat | Belföld

Változik több térségben a Volánbusz menetrendje augusztus 17-től

Több térségben menetrendi módosítások lépnek életbe augusztus 17-től a Volánbusznál - közölte a társaság pénteken az MTI-vel.

2024. Augusztus 03. 09:01, szombat | Kék hírek

NAV: folytatódik a nyári ellenőrzés