Városlista
2024. július 26, péntek - Anna, Anikó

Hírek

2012. Szeptember 11. 07:10, kedd | Bulvár
Forrás: MTI

Videóra vette anyja alvajárását és megosztotta a világgal

Videóra vette anyja alvajárását és megosztotta a világgal

Videóra vette anyja alvajárását, sőt alvatáncát egy amerikai ifjú, majd pedig megosztotta a világgal az interneten.

A New Jerseyben élő Nick Foti a konyhában kapta kameravégre anyját, amint éjnek évadján hálóingben és tánclépésben felbukkan. Kis interjút is készített vele.
Kérdés: "Mit is csinálsz pontosan, mama?
Válasz: "Ez egy különleges kód. Megpróbálom kinyitni a paradicsomketrecet."
A fiú úgy vélte, érdemes videóra vennie azt is, miként reagál anyja alvajárására, ezért a filmbemutatóról is filmecskét készített. Az anya elképedve nézte, hogy mit művelt éjjel, de összességében derűsen fogadta a dolgot. Mint mondta, azt álmodta, hogy cseresznyét vagy paradicsomot szed - adta hírül a brit Metro újság.
A videók kirobbanóan sikeresek, 3 nap alatt több mint 1 millióan kattintottak az alvajárásra, amely a http://youtu.be/aNYT_rOgvIA címen élvezhető. A második rész az elsőnél is népszerűbb: már átlépte a 2 millió nézőt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.