Városlista
2024. augusztus 1, csütörtök - Boglárka

Hírek

2017. Március 13. 15:00, hétfő | Helyi

VII. Óvár-Kupa szakmai értékelése - képgalériával

VII. Óvár-Kupa szakmai értékelése - képgalériával

11 egyesület 430 versenyzője mérte össze tudását Nyugat-Magyarország 18 városából 14 kategóriában:

2017. március 4-én került megrendezésre Mosonmagyaróváron, az UFM Arénában aVII. Óvár-Kupa Akrobatikus Rock 'n' Roll Területi Pontszerző és jótékonysági táncverseny.

Bognár Csaba főszervező, szakmai vezetőedző beszámolója:

A versenyt dr. Nagy István - Földművelésügyi Minisztérium parlamenti államtitkára, a verseny fővédnöke - és dr. Iváncsics János - Mosonmagyaróvár alpolgármestere- nyitotta meg az egyesületek bevonulását követően, melynél a Mosonmagyaróvári Ütőegyüttes működött közre.

A párosok, illetve kis- és nagyformációk children, serdülő, junior, és felnőtt kategóriákban versenyeztek. (eredményeket csatolom lent)

A verseny szüneteiben az eseményre látogatók az egyesület utánpótlás párosait és formációit nézhették meg, illetve a nagy szünetben pedig Szabó Zsuzsanna és Szalay Tamás rock and roll slágerekkel szórakoztatták a közönséget.

A verseny folyamán értékesített jótékonysági tombola bevételét - 125.000 Ft-ot - adhattunk át a Mosonmagyaróvári Karolina Kórház Gyermekosztályának részére, a Vein Viewer eszköz beszerzéséhez.

A versenyről rendkívül jó visszajelzések érkeztek az idelátogatóktól, az egyesületektől, illetve a versenyvezetői testülettől, így bízunk benne, hogy jövőre akár elnyerhetjük egy országos verseny rendezésének jogát is.

Természetesen ez nem valósulhatott volna meg Támogatóink nélkül. akik bíztak a rendezvény sikerében, így itt szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjunk nekik is, különös képpen: az UFM Bt.-nek, a Junkerwerk Linder Gmbh-nak, a városnak, a Duna Takaréknak, a Rajkai Takaréknak, Adaste Ingatlan Kft-nek, az Aqua Kft-nek, a Winkler Villamosságnak,a Fülöp Optikának, a Stop-Start Autósiskolának, a Leier és Iniciál Autóháznak, a Darnó Hús Kft-nek, a Gaben Borclub és Étteremnek, a Dzsungelországnak, Török Katalinnak illetve médiatámogatóinknak: a Kék Duna Rádiónak, a Mosonmagyaróvár Városi Televíziónak és természetesen az InfoMosonmagyaróvár.hu csapatának!

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Augusztus 01. 16:09, csütörtök | Sport

Kassa ralin járt a Jobbágy - Maricsek versenyzőpáros!

Beszélgetés Jobbágy Ákos autóversenyzővel a 50. Garrett Rally Košice 2024 után.

2024. Augusztus 01. 07:55, csütörtök | Kék hírek

Négyszáznál több gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt

Több mint 400 gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.