Városlista
2024. október 4, péntek - Ferenc

Hírek

2011. December 02. 08:00, péntek | Belföld
Forrás: Stop.hu

Visszatér a Markos-Nádas duó

Visszatér a Markos-Nádas duó

30 év hosszú idő, főleg egy barátság esetében.

Markos György és Nádas György, a két humorista 30 éve tartó barátsága és közös munkássága megünnepléseként december 30-án egy nagyszabású jubileumi kabaré erejéig ismét együtt láthatóak a RAM Colosseum színpadán.

- A magyar népnek nemcsak esőre, hanem jókedvre, humorra is szüksége van - nyilatkozta Nádas az egyszeri és megismételhetetlen előadásuk kapcsán.

Arról, hogy ez a közös munka vajon egy békülés eredménye-e, Markos a következőket mondta: - Nem vesztünk össze és nem is békültünk ki. Azért hagytuk abba, mert nem volt mit tovább folytatni. Nagyon jó barátok vagyunk, mindig is jóban voltunk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 04. 07:51, péntek | Belföld

Liget Budapest - Még ebben az évtizedben megnyithatja kapuit a Városligetben az Új Nemzeti Galéria - Videó

Amennyiben az Új Nemzeti Galéria kivitelezése 2025-ben megkezdődhet, az intézmény még ebben az évtizedben megnyitja kapuit a Városligetben - tájékoztatta a Városliget Zrt. az MTI-t csütörtökön.

2024. Október 04. 07:45, péntek | Belföld

Szárazabbra fordul az idő október első hétvégéjén

2024. Október 04. 07:44, péntek | Belföld

Szijjártó Péter : Németország budapesti nagykövete súlyosan beavatkozott Magyarország belügyeibe

Németország budapesti nagykövete tegnapi beszédében hazánk szuverenitását sértő módon, súlyosan beavatkozott Magyarország belügyeibe - írta a külgazdasági és külügyminiszter a Facebook-oldalán csütörtökön.

2024. Október 04. 07:43, péntek | Belföld

Elindult a Digitális Állampolgárság Program

A kormány elindította a Digitális Állampolgárság Programot, amellyel - többek között - már mobiltelefonon is lehetséges személyazonosságot igazolni