Városlista
2024. augusztus 26, hétfő - Izsó

Hírek

2024. Augusztus 24. 08:29, szombat | PR
Forrás: (x)

Vízművek területeit gondozzák

Vízművek területeit gondozzák

Meghívásos közbeszerzésen nyerte el a Borsod megyei Északmagyarországi Regionális Vízművek Zrt. telephelyeinek fűkaszálási munkálatait a Jánosik és Társai Kft.

-tájékoztatott Jánosik Lajos, a Jánosik és Társai Kft. tulajdonosa.


A mintegy 30 milliós bevétellel járó projekt keretében 149 objektum területét fogják karbantartani, összesen 871.000 négyzetméter területen. A munkálatokat nagy részét fűkaszával és fűnyíró traktorral végzik. A Jánosik Kft. 15 dolgozója folyamatosan vesz részt a karbantartási feladatok végrehajtásában az év során. A határidők betartása és a nagy melegben gyorsan növő fű gondozása alapos szervezettséget igényel.

Az évi több mint 16 milliárdos forgalmat lebonyolító, több lábon álló, a takarítási szolgáltatásokban a piacvezetők között számontartott Jánosik és Társai Kft. egyik dinamikusan fejlődő üzletága a külterület gondozás. Évente háromszáznál több megbízást teljesítenek. Az általuk gondozott zöldfelületek területe meghaladja az 1.6 millió négyzetmétert. A külterületek gondozása során főként parkokat építenek és tartanak fenn, ipari alpin technikával fákat ápolnak, gallyaznak, játszótereket építenek és tartanak karban. Gépállományuk és felkészült szakember gárdájuk a kis telephelyektől a multinacionális vállalatok akár 100 ezer négyzetméteres parkjaiig a legkülönbözőbb méretű területek gyors és hatékony gondozását is lehetővé teszi.

Télen mentesítik az utakat és a parkolókat a hótól, síkosságtól. Országos havazást követően két órán belül elindítják a hó eltakarítását a szerződött partnereik telephelyein. Az ágazat részesedése a cég összbevételéből közel 10 százalék.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 05. 11:01, hétfő | PR

K&H: végre átlépték a 200 ezer forintos határt a fiatalok

nagyobb jövedelemből menedzselhetik a mindennapjaikat

2024. Július 29. 13:47, hétfő | PR

K&H: figyelemre méltó véleményt fogalmaztak meg a diákok a magyar oktatásról

Kevesen vannak, akik elismerésre méltónak tartják a színvonalat. Közeledik a felvételik eredményhirdetése, így a leendő gólyák hamarosan saját tapasztalatokat szerezhetnek a magyar felsőoktatás színvonaláról.

2024. Július 23. 12:00, kedd | PR

Mennyibe kerül egy weboldal napjainkban?

Ha egy vállalkozásnak van saját weboldala, az számos előnnyel jár. Először is, egy weboldal hatékony digitális jelenlétet biztosít, amely elérhetővé teszi a céget potenciális ügyfelek és partnerek számára világszerte.

2024. Július 10. 14:19, szerda | PR

K&H: megindultak a magyar turisták, egyre népszerűbb a mobilos megoldás

már 11 százalékkal nőtt az utasbiztosítások száma az idén