Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2018. Szeptember 20. 13:54, csütörtök | Külföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Vonat és bicikli ütközött Hollandiában, gyerekek haltak meg

Vonat és bicikli ütközött Hollandiában, gyerekek haltak meg

Négy gyermek halt meg és ketten súlyosan megsérültek, miután egy gyerekeket szállító teherbicikli és vonat összeütközött a dél-hollandiai Oss városában - közölte a helyi rendőrség csütörtökön.

Mint elmondták, a Nijmegen és a szomszédos Bois-le-Duc között történt szerencsétlenségben egy másik gyerek és egy nő, aki valószínűleg a biciklit hajtotta, súlyosan megsérült. Mindketten kórházban vannak.

A rendőrség tájékoztatása szerint a mentőalakulatok a helyszínen vannak, a halottak azonosítása folyik, a baleset oka és pontos körülményei azonban még tisztázatlanok. További tájékoztatást későbbre ígértek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 07:00, szerda | Külföld

Az Európai Bizottság folyósította Kijevnek a hitelkeret első részletét

Az Európai Bizottság kedden csaknem 4,2 milliárd eurót folyósított Ukrajnának az ukrán hitelkeret első részleteként - közölte a brüsszeli testület.

2024. Augusztus 14. 06:00, szerda | Külföld

A vártnál jelentősebben romlott az augusztusi német gazdasági hangulatindex

Romlott a ZEW német gazdaságkutató intézet augusztusi, Németország következő hat hónapjára vonatkozó gazdasági hangulatindexe, az elemzők által becsültnél lényegesen nagyobb mértékben.

2024. Augusztus 13. 08:02, kedd | Külföld

Az Egyesült Államok szerint a héten számítani lehet iráni támadásra Izrael ellen

Az Egyesült Államok értékelése szerint ezen a héten számítani lehet Irán és hozzá kapcsolódó fegyveres szervezetek részéről Izrael elleni támadásra