Városlista
2024. július 30, kedd - Judit

Hírek

2018. Május 08. 00:00, kedd | Helyi

Paddy and the Rats Mosonmagyaróváron

 Paddy and the Rats Mosonmagyaróváron

Az idén 10 éves Paddy and the Rats 2018-ban nagyszabású koncertkörútra készül. A turné során a zenekar Mosonmagyaróvárra is ellátogat.

Izgalmas év vár a Paddy and the Rats tagjaira. A miskolci pub ’n’ roll csapat tavaly év végén az osztrák Napalm Recordshoz szerződött, mely a sorban ötödik, Riot City Outlaws című albumukat április 6-án világszerte megjelentette. Az európai országokban egyébként is rendszeresen koncertező zenészek híre ezáltal jóval szélesebb közönséghez eljutott, így biztos, hogy nemzetközi szinten mostantól még nagyobb figyelmet kapnak.


De nem csak emiatt számít mérföldkőnek a 2018-as év - a zenekar idén 10 éves jubileumot ünnepel, ami még különlegesebbé teszi majd a koncertjeiket. A csapat nagyszabású turnéra készül, melynek során a külföldi fellépések mellett Magyarországon is igyekeznek minél több városba ellátogatni. Mosonmagyaróváron is színpadra állnak: május 12-én a Parkban táncoltatják meg a közönséget.


„Nagyon izgalmas az idei évünk. Áprilisban jelent meg az új lemezünk világszerte és nagyon jó visszhangot kapott” – mondja Paddy, a zenekar énekese. „Nagyon sok külföldi fesztiválon játszunk idén, Mosonmagyaróvárra is Németországból érkezünk. Most már lassan hagyomány, hogy itt nyitjuk a nyarat a Parkban. Szeretjük ezt a klubot, jó érzés ilyenkor végre már szabad ég alatt zenélni.”
A Paddy and the Rats tagjai május 11-én, Parsberg városában indítják a koncertsorozatot - a mosonmagyaróvári fellépés lesz ebben a hónapban az egyetlen hazai, és az idei évben az első szabadtéren tartott koncertjük.
Zenekar Facebook oldala: https://www.facebook.com/paddyrats/


Legfrissebb videoklip:


További információ:

Pogonyi Nóra
sajtóreferens
20/261-73-61
nora.pogonyi@onstage.hu
npogonyi@gmail.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Július 30. 20:11, kedd | Sport

50 ország, 50 versenyző, egy cél!

A Széchenyi István Egyetem versenyzője, Franciaországban először versenyzett OK Junior kategóriában.

2024. Július 30. 15:37, kedd | Sport

Futamgyőzelmek és értékes pontok a Histo Cup-on!

A Pannónia Ringen járt a Kermor Motorsport legénysége, és ha már ott voltak sikerrel jártak!