Városlista
2024. július 30, kedd - Judit

Hírek

2018. Június 08. 00:00, péntek | Helyi

15 éves a Sopron Bank Burgenland

15 éves a Sopron Bank Burgenland

A Sopron Bank Burgenland 15. születésnapját ünnepli mosonmagyaróvári fiókja is. Exkluzív interjú a vezetőkkel.

Az alapításának 15 éves évfordulóját ünneplő Sopron Bank Burgenland vezérigazgató-helyettesét Jó Róbertet, valamint Zsoldos Zsuzsanna és Varga József régióvezetőket kérdeztük arról, hogy ők mit tartanak fontosnak, amikor pénzügyi szolgáltatót választanak.

Közismert mondás, hogy az idő pénz! Vezetőként szabadidőm minél nagyobb részét családommal, barátaimmal szeretném eltölteni, így különösen fontos számomra, hogy egy szolgáltatónál ne kelljen hosszú ideig várakoznom vagy akár sorban állnom.– kezdte beszélgetésünket Jó Róbert.

Számomra legalább ekkora súllyal esik latba, hogy milyen háttérrel rendelkezik az adott pénzintézet. Itt nem kizárólag a tulajdonosi körre gondolok, inkább arra, hogy mennyire áll stabil lábakon az adott vállalat, mennyire megbízható, illetve milyen vélemény alakult ki róla. Megvallom őszintén - bár ebben a szférában dolgozom -, de kockázatot csak bizonyos keretek között vállalok. Így nem mindegy, hogy egy bank mennyire eredményes, valamint mennyire kezeli jól a rá bízott pénzeket. A Sopron Bank Burgenland ebből a szempontból különösen jó választás, lévén a bankcsoport folyamatosan eredményesen működik; a tavalyi évet pedig kiemelkedő gazdálkodás jellemezte, mely tovább erősítette a stabilitást.– osztotta meg véleményét Zsoldos Zsuzsanna lakossági régióvezető.

Vajon másképp priorizál az, aki elsősorban vállalati ügyfelekkel találkozik nap mint nap? – tettük fel a kérdést Varga József vállalati régióvezetőnek.

Talán szakmai ártalom, de nekem kifejezetten fontos, hogy milyen tanácsadók ülnek abban a fiókban, ahol éppen bankolni szeretnék. Számomra igenis meghatározó, hogy ki lesz a tanácsadóm. A Sopron Banknál kiváló ügyfél-, piac- és régióspecifikus ismeretekkel rendelkező, szakmailag felkészült csapat áll az érdeklődők rendelkezésére. Munkatársaink értékteremtő megoldásokat kidolgozva támogatják ügyfeleink banki, biztosítási és befektetési területen is. A hatékony szervezeti felépítés kellő rugalmasságot biztosít számunkra, hogy a regionális kis- és középvállalkozások részére egyedi pénzügyi megoldásokat kínáljunk.

És mégis mi a helyzet a költségekkel?

Természetesen befolyásolják a döntésemet. De fontos, hogy mit mérek mihez. Almát a körtével nincs értelme hasonlítgatni. Mit is kapok a pénzemért? Én ezt teszem mérlegre! – adta át a stafétabotot Varga József vállalati régióvezető Jó Róbert vezérigazgató-helyettesnek. -Ahogy kollégám is említette, a biztos háttér meghatározó döntési kritérium sokunk számára. Különösen fontos az adott pénzintézet tulajdonosi háttere, eredményessége. A GRAWE Bankcsoport az elmúlt közel két évszázad alatt olyan pénzügyi tudást és tapasztalatot halmozott fel, melyet kevés magyarországi pénzintézet mondhat magáénak.

Egyetértve vezérigazgató-helyettesünkkel, nekem a bankválasztás kapcsán még az is mérlegelési szempont, hogy adott árért cserébe, mennyire személyre szabott szolgáltatást kapok. – zárta beszélgetésünket Zsoldos Zsuzsanna lakossági régióvezető.

Elérhetőségek:

Mosonmagyaróvár, Deák tér 3.

Telefon: 96/577-580

Győr, Kisfaludy u. 44.

telefon: 96/524-050

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Július 30. 15:37, kedd | Sport

Futamgyőzelmek és értékes pontok a Histo Cup-on!

A Pannónia Ringen járt a Kermor Motorsport legénysége, és ha már ott voltak sikerrel jártak!

2024. Július 30. 08:12, kedd | Sport

Párizs 2024 - Az argentinokat legyőzve javított a férfi kézilabda-válogatott

A magyar válogatott remek játékkal 35-25-re győzött hétfőn Argentína ellen a párizsi olimpia férfi kézilabdatornáján, a csoportkör második fordulójában.