Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2022. Július 04. 13:25, hétfő | PR
Forrás: (x)

3 ok amiért érdemes most tetőablakot cserélni

3 ok amiért érdemes most tetőablakot cserélni

Lakást korszerűsíteni mindig jó ötlet, mert sokszor néhány év alatt megtérül a ráfordítás. Most azonban van három nyomós ok, ami miatt érdemes nem halogatni tovább a tetőablak cseréjét vagy a tetőtér beépítését.

A lakás felújítása és korszerűsítése költséges vállalkozás. A jelenlegi gazdasági helyzetben igyekszünk inkább minden fillért megfogni és nem vágunk bele olyan kiadásokba, amiket bár érdemes lenne meglépni, még húzni lehet. A döntést akár a végtelenségig is lehet halogatni, de van három olyan szempont, ami segíthet eldönteni a tetőablak azonnali cseréjét.

Drágul az energia

Mindegy, hogy elektromos vagy gázfűtésű a lakásod, az energiaárak emelkedése a jelenlegi gazdasági helyzetben elkerülhetetlen. Érdemes korszerűsítéssel lefaragni a kiadásokat, mert ezek hosszútávon nyújtanak megoldást. A fűtési és hűtési berendezések és rendszerek cseréje azonban rendkívül költséges és bizonyos esetekben nem megvalósítható. A nyílászárók cseréje ugyanakkor olcsóbban kivitelezhető és kevesebb problémával jár a tetőterekben is. Egy jó minőségű termék, mint például egy három rétegű üvegezéssel ellátott Roto tetőablak, kiváló hőszigetelő tulajdonságainak köszönhetően rengeteg kiszökött energiát spórol meg.

Csúcsminőségű termékeket találsz

Néhány év alatt óriási fejlődésen mentek keresztül a tetőablakok. A példánál maradva, a Roto tetőablak például piacra dobta a teljesen tetősíkon kívülre nyíló ablakokat, amik amellett, hogy sokkal biztonságosabbak, csodálatos panorámát biztosítanak és az ablakra szerelt szúnyogháló problémáját is elegánsan és végérvényesen megoldják.

A három rétegű üvegezéssel kapható ablakok passzív házas hőkibocsátási értékkel rendelkeznek, ami a ma a piacon kapható legjobb hőszigetelő tulajdonságot jelenti. A külső biztonsági üvegezés pedig védi a lakóteret egy viharban becsapódó ág miatt esetlegesen betörő ablaküveg szilánkjaitól.

Kedvező finanszírozási lehetőségek

Ezeket a kiváló termékeket most állami támogatással is megveheted, mert az év végéig még él az 50%-os vissza nem térítendő állami támogatás a lakásfelújítási kiadásokra, amibe a tetőtérbeépítések, vagy a tetőtér felújítása – például tetőablak cseréje – is beletartozik. Ez lehetővé teszi, hogy például egy prémium minőségű tetőablakot válassz, és ne kelljen beérned az alacsonyabb minőséggel.

Érdemes azt is figyelembe venni, hogy ha az önerő kifizetéséhez kölcsönre van szükséged, most még viszonylag jó feltételekkel lehet szabadfelhasználású hiteleket felvenni, ám ezek kamata is meredeken emelkedik majd a jövőben, így nincs több vesztegetni való idő.

Címkék: tetőablak

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 05. 09:32, péntek | PR

Mire érdemes figyelni egy kiadó üzlethelyiség bérlésekor?

Bizonyos vállalkozások számára az üzlethelyiségek abszolút alapvető szükségletet jelentenek, hiszen azokon keresztül van lehetőségük termékeik vagy szolgáltatásaik értékesítésére.

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.