Városlista
2024. július 31, szerda - Oszkár

Hírek

2018. Január 25. 00:00, csütörtök | Helyi

5 újévi fogadalom a szép bőrért

5 újévi fogadalom a szép bőrért

Ki ne szeretne fiatalos, egészséges, ápolt bőrt? A jó hír az, hogy már azzal is szembetűnő változást lehet elérni, ha néhány apróságot bevezetünk a napi rutinunkba.

Íme, 5 olyan újévi fogadalom, amelyet élvezet megvalósítani.
1. Minden vasárnap beiktatok egy kényeztető radírozást!

A rohanó hétköznapok során a mindennapos testápolás igazi kihívásnak tűnhet. Könnyebb megvalósítani valamit, ha annak fix helye van a heti rutinunkban. A vasárnap többszempontól is ideális, hiszen így a kötelező relaxálás mellett, a következő hetet is a legjobb formában indíthatjuk. Lényeges, hogy a bőrápolást a testradírozással kezdjük, mert ezzel lehet a leglátványosabb (tapinthatóbb) hatást elérni, ráadásul radírozás után a hidratálás is sokkal könnyebben megy. A The Body Shop termékek közül az Afrikai Ximénia testradír a hidratálásról is gondoskodik egyben. Ha testet-lelket megnyugtató spa élményt élhetünk át a hétvégi relaxáció során, a Spa of the World™ kollekcióval, mely kiváló minőségű természetes alapanyagok, gazdag textúrák és érzéki illatok kombinációja. Ha olyan termékeket választunk, amelyeket öröm használni, akkor már nem is olyan nehéz rászánni a testápolásra azt a pár percet.

2. Heti egyszer 10 percet maszkolásra szánok!
Az arcmaszkokban az a legjobb, hogy már heti egy használat mellett is nagyon sokat köszönhet nekik a bőrünk. A Superfood arcmaszk kollekció tagjai a bőr különböző problémáira és igényeire lettek kitalálva. Már azzal is sokat tehetünk az egészséges, tiszta és ragyogó arcbőrért, ha heti 10 percet rászánunk. A multi-maszkolás technikáját választva a kombinált bőrtípus hatékony ápolását teszi lehetővé, hiszen míg a Japán matcha tea védelmező maszk az arc zsírosabb, problémásabb részeit tisztítja, a British Rose mélyhidratáló maszk a szárazabb részek táplálásáról gondoskodik.

3. Rendszeresen fogok hidratálni!
Kiemelkedően fontos hogy megfelelő mennyiségű vizet igyunk. A dehidratált bőrnek (ami bőrtípustól független!) nagy szüksége van rá, hogy ne csak kívülről, hanem belülről is hidratáljuk. Ha problémát jelent napközben észben tartani, akkor jó emlékeztető, ha különböző aktivitások mellé a napi rutin részeként beépítjük a vízivást is. Például étkezés előtt, kávézás után és így tovább.

4. Ezentúl sosem fekszem le sminklemosás nélkül!
Ez egy olyan nagy régi igazság, amit mindenki tud, de sajnos néha még a legjobbak is megszegik ezt a szabályt. A The Body Shop kamillás smink lemosói ideális választást jelenthetnek. A kamilla nyugtató hatásán kívül azért is nagyon menő ez a termékcsomag, mert a lemosók gyengéden ápolnak, illatanyag, színezék és alkoholmentesek, így minden bőr számára megfelelnek. Úgy a balzsamos, mint az olajos vagy vizes állagú sminklemosók kedvelői biztosan megtalálják a nekik valót.

5. Megtalálnom a számomra legideálisabb testápolót!
Hiszünk abban, hogy ha valaki megtalálja a számára tökéletes testápolót, akkor azt nap, mint nap szereti elővenni és használni. Ha valaki úgy érzi, hogy még nem találta meg az igazit, akkor sem kell aggódnia, hiszen rengeteg választási lehetőség van. Érdemes esélyt adni új illatoknak és termékeknek. A The Body Shop ikonikus testvajai gazdagon táplálnak, csodás alapanyagokat tartalmaznak és mesés az illatuk is. De csábító opció a jobbnál jobb illatokban pompázó, kissé könnyedebb állagú testápoló vagy itt van az igazi különlegesség, a szépítőolaj, amelyet igazi élmény belemasszírozni a bőrbe, ráadásul akár a hajvégeken is használható.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Július 30. 20:11, kedd | Sport

50 ország, 50 versenyző, egy cél!

A Széchenyi István Egyetem versenyzője, Franciaországban először versenyzett OK Junior kategóriában.

2024. Július 30. 15:37, kedd | Sport

Futamgyőzelmek és értékes pontok a Histo Cup-on!

A Pannónia Ringen járt a Kermor Motorsport legénysége, és ha már ott voltak sikerrel jártak!