Városlista
2024. augusztus 5, hétfő - Krisztina

Hírek

2022. Szeptember 11. 12:53, vasárnap | Bulvár
Forrás: krone.at

9 hónapos csecsemő halt meg Bécsben, 11 éves testvére ölhette meg

9 hónapos csecsemő halt meg Bécsben, 11 éves testvére ölhette meg

Meghalt Bécsben egy 9 hónapos csecsemő, miután kiesett egy ház erkélyéről. A rendőrség arra gyanakszik, hogy a kicsi halálában a 11 éves testvére is szerepet játszhatott.

Az eset még péntek este történt. Az édesanya otthon volt a két gyermekével, de éppen a konyhában tartózkodott. A 9 hónapos csecsemő eközben - eddig tisztázatlan körülmények közt - kizuhant a családi ház erkélyéről.

A gyermek egy gyeppel borított részre esett. A mentőket azonnal kihívták, és a kicsit kórházba szállították, de ott nem sokkal később meghalt.

A rendőrök arra gyanakszanak, hogy a csecsemő halálához köze lehet a 11 éves testvérének, aki egy „neurológiai rendellenességben” is szenved. A hatóságok vizsgálatot indítottak az ügyben – írta a Kronen Zeitung.

Fotó: Pixabay

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.

2024. Augusztus 02. 07:49, péntek | Bulvár

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát Erdélyben

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát, az Összetartozás temploma az egykori település valamennyi felekezetét képviseli.

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.