Városlista
2024. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2015. Április 07. 15:02, kedd | Kék hírek
Forrás: MTI

A gyanúsított beismerte, hogy megölte a nagyszüleit Hosszúpályiban

A gyanúsított beismerte, hogy megölte a nagyszüleit Hosszúpályiban

Brutális kegyetlenséggel öltek meg egy idős házaspárt a hét végén Hosszúpályiban, a gyilkosság elkövetésével az unokát gyanúsítják. A 27 éves debreceni férfi beismerő vallomást tett - jelentették be a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságon kedden sajtótájékoztatón.

Tóth János, a főkapitányság bűnügyi igazgatója elmondta: április 4-én, szombat este érkezett a bejelentés, hogy Hosszúpályiban, a Szabadság útján lakó idős házaspárt a rokonok holtan találták.
A rendőrök számára egyértelmű volt, hogy gyilkosság történt, ezért emberölés minősített esete miatt indult meg a nyomozás. A helyszíni szemle alapján nyilvánvalóvá vált az is, hogy a kegyetlen gyilkosság péntek este 7 óra körül történhetett.
A nyomozók vasárnap délelőtt jutottak el a 27 éves debreceni férfihez, aki végül részletes, beismerő vallomást tett. A gyanúsítottat őrizetbe vették.
A munkanélküli férfi rossz anyagi körülmények között élt, tartozásai voltak, egy részüket a napokban kellett volna megadnia. Az elkövető a helyszínről néhány százezer forintot vitt magával, és a nagy részét a gyilkosság utáni napon elköltötte.
A sajtótájékoztatón a rendőrség bemutatta az elkövetés eszközeit, egy háztartási bárdot és egy konyhakést, valamint az elkövetéskor viselt ruházatot, a lakásból elvitt táskát és a tartalmát.
A rendőrség indítványozta a gyanúsított előzetes letartóztatást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:51, csütörtök | Kék hírek

ORFK: átverés a rendőrség nevében küldött sms

Átverés a rendőrség nevében küldött sms, amely többnyire be nem fizetett közigazgatási bírságról, tilosban parkolásról vagy gyorshajtásról szól - figyelmeztetett az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a police.hu oldalon szerdán.

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.