Városlista
2024. július 31, szerda - Oszkár

Hírek

2017. Szeptember 28. 17:03, csütörtök | Helyi
Forrás: Nemes Claudia

A kényelem legotthonosabb megoldásai a Rózsa Bútorháztól

A kényelem legotthonosabb megoldásai a Rózsa Bútorháztól

A bútorvásárlás nem csak az otthonteremtőknek fontos feladat. Ágyat, kanapét, szekrényeket többször is cserélünk, mert igényünk van a megújulásra.

Ám van egy olyan terület a lakás berendezésénél, amit érdemes legalább egyszer, minden körülménynek megfelelően kialakítani. Ez a speciális hely a konyha.

Mit adhat egy szépen kialakított, igényes konyha a ház úrnőjének?

Elsősorban figyelmet, törődést és kényelmet. Kreatív feltöltődést egy hosszú nap után vagy éppen a gyerekekkel töltött játékos időt, amíg együtt elkészíthetik a finomabbnál finomabb falatokat.
Mert valljuk be, a családot minden este meleg vacsorával várni, az egyik legjobb érzés. Ettől lesz igazán meghitt az otthonunk.

Amikor megérkeztem a Rózsa Bútorházba, hogy a cégvezetők bemutassák a kínálatot, a referenciákat, a szakmai múltjukat, az aktuális árukészletet és az egyedileg kialakított bútorokat, még nem tudtam, hogy számukra is ezt jelenti a lakás kényelme.
Volt is egy gondolat a beszélgetés során… Valahogy így szólt: „Nálunk nincsenek termékek! Csak szolgáltatásban gondolkodunk. A bútoraink mellé odaadjuk azokat az érzéseket, amitől majd családtaggá válik a szekrény, a fiók, a munkalap…”


Ezért, ha valaki betér Mosonmagyaróváron a Terv utca 7.-be, ne lepődjön meg, ha a következő kéréssel fogadják:

„Tervezd meg a legszebb konyhát, amit megálmodtál magadnak… és mi elkészítjük!”

Na jó, szálljunk le a földre és irány a fűrészporos asztalos üzem. Hogyan készülnek az egyedi kialakítású bútorok a Rózsa Bútorház üzemeiben? Milyen technológiával lehet garantálni az élethosszig tartó minőséget, ami nem megy a design és a kényelem rovására? – tettem fel a kérdést Tuba Szabolcs és Ruzsa Zoltán cégvezetőknek.

27 éves szakmai tapasztalatunk van a bútorkészítésben. Rengeteg inspiráció, ötlet, egyedi megoldás talált már gazdára – a kezünk által. Akár lakossági, akár céges megrendelésről legyen szó. Erre büszkék vagyunk!

De éppen az évek alatt felhalmozott tudás mondatja ki velünk azt a súlyos mondatot is - vagy leginkább tanácsot, minden otthonteremtőnek -, hogy

„Fordítsunk nagyobb figyelmet a bútorok megtervezésére és azok költségvetésére!”

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a vevőink az építkezés elején megálmodott otthont élvezhessék a mindennapjaik során. Amikor még nincsenek megvalósíthatatlannak tűnő tervek, minden akadály átugorhatónak tűnik, és a lelkesedés adja a tervrajzok alapját. Mi ezekért a tervekért dolgozunk. Ezeket az elképzeléseket szeretnénk megvalósítani. Úgy gondoljuk, hogy mindenkinek ez jár!

A valóság ezek szerint nem ez. Mivel találkoztok a hétköznapokban? Milyen megoldásokat tudtok erre javasolni?

Inkább arról beszélünk, amit a legideálisabb megoldásnak tartunk egy bútorozási folyamat során. Ha tényleg a legjobb otthont szeretnénk kialakítani magunknak, akkor a következő lépéseket kell megtennünk:

  1. Az első alaprajz elkészülését követően találkoznunk kell, hogy a villany- és vízvezetékek kivezetési és csatlakozási pontjait a legideálisabb helyekre lehessen illeszteni. (elsősorban konyha-, fürdő- és előszoba bútor esetében)
  2. Ezek után egy látványtervet készítünk az egyedi elképzelések, színek és stílusok formavilágának megfelelően.
  3. Ehhez határozzuk meg a költségkeretet, amit a ház befejezéséig és beköltözésig félre kell tenni vagy elő kell teremteni. Általában ez az a pont, ahol a tervek a legmesszebb állnak a valóságtól. De mindenképpen szembesülni kell azzal, hogy a kényelem nem a legalacsonyabb árfekvésről szól. Ez az igazság, és ezt vállaljuk is!
  4. A legszebb otthonok megteremtéséhez is kérhetünk pénzügyi szakmai segítséget. Ez ma már teljesen elfogadott és természetes megoldás.
  5. Mindezek után még több személyes találkozás és megbeszélés következik. Ha kell, kimegyünk az építkezésre és mi egyeztetjük a méreteket és illesztéseket a szakemberekkel.
  6. De ebbe a fázisba tartozik például az apróbb kiegészítők kiválasztása is – természetesen tanácsadással. Hol legyen a belső világítás? Hogyan gördüljön egy fiók? Milyen legyen a fogantyú? Hova kerüljenek az illesztések és milyen technológiai megoldással? Milyen legyen a bútorok szövetanyaga? Mit tudjon egy-egy egyszerű bútor is, amitől igazán praktikus és nélkülözhetetlen bútordarabbá válik majd?

Izgalmas, ugye? Pedig még nem is értünk a végére. Bútorüzemünkben nem csak a bútorokat tudjuk elkészíteni, hanem a parketta és a beltéri ajtók kivitelezésében is otthon vagyunk. Így lesz teljesen komplett az ajánlatunk.

Képzeljük csak el azt az ideális állapotot, hogy a kedves Vásárlónk besétál egy napon a Rózsa Bútorházba. Megálmodja otthona minden kényelmét a padlótól az utolsó fiók-gördítő menetig és egyszer csak azt veszi észre, hogy amikor elkészül az otthona és beköltözik, akkor minden pontosan úgy fogadja, ahogyan elképzelte.

Ez a mi egyedi szolgáltatásunk!

Ezt nyújtja a Rózsa Bútorház kényelme és szaktudása. Ehhez készítjük el a kiállított bútorainkat, a mintafalakat, a közösségi médiában is olyan népszerű látvány és referencia-fotóinkat.

Egy életünk van. Váltsuk valóra együtt az álmokat!

Elérhetőségek:

Rózsa Bútorház & Rózsa Bútorgyártó

WEB:www.rozsabutorhaz.hu
Cím: Mosonmagyaróvár, Terv u. 7.
Cím: Mosonmagyaróvár, Juhar u. 3.

Tel.: 96 576 010

FB:https://www.facebook.com/pg/rozsabutor/

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Július 31. 08:02, szerda | Sport

BL-selejtező - Kettős győzelemmel jutott tovább a Ferencváros

A Ferencváros a hazai 5-0-s sikerét követően kedden idegenben 2-1-re nyert a walesi The New Saints ellen, így kettős győzelemmel, 7-1-es összesítéssel jutott tovább a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójából.

2024. Július 31. 08:00, szerda | Sport

A férfi vízilabda-válogatott 26 év után kapott ki a spanyoloktól

A magyar férfi vízilabda-válogatott 10-7-re kikapott kedden Spanyolországtól a párizsi olimpián, a csoportkör második fordulójában.