Városlista
2024. augusztus 2, péntek - Lehel

Hírek

2016. December 30. 02:00, péntek | Helyi
Forrás: MKCSE

A nyolcadik helyről folytatjuk - Varga Józseffel beszélgettünk

A nyolcadik helyről folytatjuk - Varga Józseffel beszélgettünk

A nyolcadik helyről várja a folytatást a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club. Ennek kapcsán kérdeztük csapatunk vezetőedzőjét, Varga Józsefet.

„Igazából egy olyan mérkőzés van, ami miatt csalódottak lehetünk, ez pedig a Siófok elleni első bajnokink. Akkor sem azzal volt probléma, hogy kikaptunk, hanem, hogy gyengén játszottunk, és nem mutattuk meg azt, amit tudunk.”

A folytatás már jobban sikerült a MKC-nak: a csapat legyőzte a Kisvárdát, a Debrecent és az MTK-t, emellett pedig döntetlent játszott a Békéscsaba ellen. A nyolc forduló alatt szerzett hét pont remek teljesítmény.

„Pozitív csalódás volt a Debrecen elleni mérkőzés, ahol győzni tudtunk. Ott két pontot is szereztünk, ez pedig több, mint amit vártunk. A Békéscsaba ellen sajnos csak döntetlenre futotta, de az, hogy hét pontot szereztünk nem rossz teljesítmény.”

Mióta Varga József a Mosonmagyaróvár vezetőedzője a csapat 8 győzelem és 3 döntetlen mellett csak 5 vereséget szenvedett az NB I-ben.

„Tavaly ennek a csapatnak 4 pontja volt az alapszakaszban, ekkor jöttem én. Támadásban sokat léptünk előre, igaz ehhez kellett az olyan játékosok, mint Kopecz Barbara. Annak is örülök, hogy azok, akik az előző szezonban kevés lehetőséget kaptak – Bízik Réka, Bouti Fruzsina – most a hátukon viszik a csapatot.”

A női Európa-bajnokság miatt hosszú ideje nem játszott tétmeccset az MKC, de természetesen ez az időszak sem telt tétlenül.

"A téli alapozás alatt próbáltuk a lányok fizikai mutatóit javítani, így több volt a futás és a súlyzós edzések. Emellett természetesen tovább csiszoltuk a taktikánkat, védekezésben és támadásban is igyekeztünk előrelépni."

foto: www.mkcse.hu

Hajrá MKC!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Augusztus 02. 08:02, péntek | Sport

Kós Hubert aranyérmes!

Kós Hubert nyerte a 200 méteres hátúszást a párizsi olimpián, ezzel megszerezte Magyarország első aranyérmét a francia fővárosban.

2024. Augusztus 02. 08:01, péntek | Sport

A Paks kettős győzelemmel ejtette ki a Larnacát

A Paks kettős győzelemmel jutott tovább a ciprusi AEK Larnacával szemben a labdarúgó Konferencia-liga selejtezőjének második fordulójából, mivel hazai háromgólos sikerét követően csütörtökön idegenben is nyert, mégpedig 2-0-ra.