Városlista
2024. július 31, szerda - Oszkár

Hírek

2017. Szeptember 28. 00:00, csütörtök | Helyi

A re-marketing kampányok fontossága

A re-marketing kampányok fontossága

A White Elephant a célcsoport kutatástól kezdődően a kampányok megtervezésén, kivitelezésén át a riportálásig teljeskörű Facebook marketingszolgáltatást nyújt.

Ezáltal a marketing és közösség építésénél egyaránt segítséget nyújt a szolgáltatás. Egy márka vagy cég életében rendkívül sokféleképpen lehet felhasználni, így annak csak a képzelet szabhat határt. Egy jól megtervezett kampány ugyanis képes a cég terveinek és céljainak megvalósítására és elérésére, akár mindezt 100%-ban tudja teljesíteni.

Külföldön leginkább a BrandCamp-ek elterjedtek. Ezek elsősorban olyan oktatási és fejlődési platformok, amelyek a cégek vezetőinek és marketingeseinek segítenek abban, hogy naprakészek legyenek a marketing területén, így új dolgokat találhassanak ki cégük igényeinek figyelembe vételével. A cég igényeihez mérten egy naptól több napig tartó események, a cég által preferált témákból, közös brainstormingok keretei között állítjuk össze javaslatainkat és terveinket a hatékonyabb marketingcélok és tevékenységek elérése érdekében.


A Remarketing kampányok során ugyanúgy, mint az adatbázis építés esetén az előző vásárló, a weboldalon járt látogató is igen értékes lehet a cége számára. Rengeteg lehetőséget vet fel, ha egy olyan embert tudunk elérni, akiről már tudjuk, hogy ismer minket és megnézte a honlapot is. A remarketing tevékenység során már az oldalon járt látogató (aki lehet vásárló, illetve nem vásárló is) újra és újra elérhetjük őt reklámjainkkal, akár más felületen is. Fontos, hogy olyan célzott ajánlatot küldjünk neki, ami arra csábítja majd, hogy újra és újra visszatérjen oldalunkra és biztos vásárlói kört bővítse ezáltal. Erre az esetre már eléggé kifinomult eszközök vehetőek igénybe.

Ebben az esetben elsősorban ne olyan terméket emeljünk ki az érdeklődő számára, amelyet korábban már megtekintett, hanem egy esetlegesen olcsóbb, vagy egy hasonló árkategóriában lévő versenytársát. Ha úgy alakul, hogy az érdeklődő időközben mégis meggondolta magát, fontos, hogy az oldalra visszatérve még mindig találjon olyan terméket, ami érdekes lehet számára, illetve, amit már korábban a kosárba helyezett. Szintén csábító lehet, ha a már megvásárolt termékhez egy kisebb ajándékot adunk, vagy hozzá illő terméket ajánlunk. Külön jutalmazzuk az újonnan feliratkozókat is, emeljük ki számukra folyamatos akcióinkat, illetve ne csak egy felületen hirdessük újra termékeinket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Július 31. 08:02, szerda | Sport

BL-selejtező - Kettős győzelemmel jutott tovább a Ferencváros

A Ferencváros a hazai 5-0-s sikerét követően kedden idegenben 2-1-re nyert a walesi The New Saints ellen, így kettős győzelemmel, 7-1-es összesítéssel jutott tovább a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójából.

2024. Július 31. 08:00, szerda | Sport

A férfi vízilabda-válogatott 26 év után kapott ki a spanyoloktól

A magyar férfi vízilabda-válogatott 10-7-re kikapott kedden Spanyolországtól a párizsi olimpián, a csoportkör második fordulójában.