Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2014. Január 14. 13:16, kedd | Kék hírek
Forrás: MTI

A rendőrautóból szökött meg egy megbilincselt, elítélt férfi Alattyánon

A rendőrautóból szökött meg egy megbilincselt, elítélt férfi Alattyánon

Megbilincselt kézzel, egy rendőrautóból kiugorva szökött meg Alattyánon egy férfi, akit szabadságvesztés letöltése miatt köröz a Szolnoki Törvényszék - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője kedden az MTI-vel.

Botkáné Belinszky Nóra elmondta: az eddig rendelkezésre álló adatok szerint a 33 éves Ádám Krisztián autóját hétfő délután állították meg a rendőrök Alattyánon. Az ellenőrzéskor kiderült, hogy a jászalsószentgyörgyi férfi ellen a Szolnoki Törvényszék szabadságvesztés letöltése miatt elfogatóparancsot adott ki. A férfit előrebilincselt kézzel a szolgálati gépjárműbe ültették, ahonnan kiugrott és elfutott.
A szóvivő tájékoztatása szerint a Jászberényi Rendőrkapitányság továbbra is körözi a büntetése elől menekülő férfit, ezért felhívást tettek közzé, melyben a lakosság segítségét is kérik felkutatásában. Ádám Krisztián elfogásakor fekete bakancsot, terepszínű nadrágot, szürkészöld, derékig érő kabátot és szürkés színű baseballsapkát viselt.
Arról, hogy Ádám Krisztiánt milyen bűncselekmény elkövetése miatt ítélte el a Szolnoki Törvényszék, Botkáné Belinszky Nóra nem nyilatkozott.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:51, csütörtök | Kék hírek

ORFK: átverés a rendőrség nevében küldött sms

Átverés a rendőrség nevében küldött sms, amely többnyire be nem fizetett közigazgatási bírságról, tilosban parkolásról vagy gyorshajtásról szól - figyelmeztetett az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a police.hu oldalon szerdán.

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.