Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2012. Január 06. 08:00, péntek | Helyi
Forrás: zoldpenz.com

A zöld pénz és ami mögötte van

A zöld pénz és ami mögötte van

Az szinte biztos, hogy a világ nagyon nagy változások előtt áll. Elég csak belenézni a hírekbe, vagy figyelni azokat a gazdasági változásokat, amelyek nap mint nap újfajta érzelmeket váltanak ki az emberekből.

A kérdés csupán az, hogy mi kis emberek hogyan is reagálunk mindezen dolgokra. A zoldpenz ezen dolgokra „reagálók” közössége, mégpedig olyanoké, akik nem várják a megmentést sem az állami szektortól, sem a törvényhozóktól, sem pedig a magasabb szervezetektől, olyanoktól mint pl. az EU, vagy egyéb közös globális piacot támogató indítványoktól.

Fotó: Sujin Jetkasettakorn / FreeDigitalPhotos.net

A zoldpenz tagjai rájöttek arra, hogy a változásra reagálni kell, mégpedig olyan gyorsan amilyen gyorsan csak lehet. Egyesek már azt gondolják, hogy talán már most is késő, hiszen az olyan korábbi döntések helyrehozására mint a lakáshitel, vagy egyéb kölcsönök nincs azonnali megoldás. Többen viszont biztosak vagyunk abban, hogy ha lassan is, de fel tudunk építeni egy olyan támogató és akár áruelosztó, cserekereskedelmi rendszert, amely a tagjait megbecsüli és biztos hálót nyújthat a vész esetén is. Nagyon sokan csak találgatni tudjuk, hogy mit is hoz a jövő. Nem tudjuk milyen is az, hogy államcsőd és reménykedünk, hogy nem történik meg, vagy valahogy máshogy lesz mint a történelemben lenni szokott. Ez mind bizonytalan.

Amennyiben további információ is érdekel, itt olvashatsz tovább:

http://zoldpenz.com/blog/a-zold-penz-es-ami-mogotte-van/

Részletes információ: Sikerképző Műhely Kft. Mosonmagyaróvár Bűkk u. 8. (Inkubátorház)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Augusztus 14. 07:43, szerda | Bulvár

Folyóba zuhant és életét vesztette fényképezés közben egy 13 éves magyar fiú Norvégiában

A Bondhuselva folyóba esett és meghalt egy 13 éves magyar fiú a délnyugat-norvégiai Sunndal város mellett hétfőn, miközben fotót szeretett volna készíteni a tájról

2024. Augusztus 14. 07:42, szerda | Belföld

NGM: népszerű az otthonfelújítási program

Népszerű az otthonfelújítási program, a kormány folyamatosan vizsgálja, hogyan teheti még egyszerűbbé a pályázati folyamatot - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kedden az MTI-vel.