Városlista
2024. július 31, szerda - Oszkár

Hírek

2017. December 14. 01:00, csütörtök | Helyi
Forrás: www.mscity.hu

Adótanácsadás megfelelően

Adótanácsadás megfelelően

Az adóbevallás számos kockázattal jár, így komoly odafigyelést is igényel.

Kulcsfontosságú, hogy olyan hozzáértő szakértőt találjunk, aki naprakész a törvények ismeretében, ezáltal megfelelő adótanácsadási szolgáltatást biztosít számunkra. Az Mscity-nél az ipari előírások és jogi szabályok a mérvadóak, komplex szempontokat vesznek figyelembe, így az adótervezés optimalizálásával akár üzleti haszonra is szert tehet.


Több lehetőségben is gondolkodhat, legyen szó akár adókonzultációs szolgáltatásról, vagy adónemenként (társasági, áruforgalmi adó, környezetvédelmi termékdíj) történő tanácsadásról. Minden esetben a lehető legtöbb szempontot és kategóriát figyelembe veszik. A kettős adózást tekintve az adóbevallási szolgáltatás keretében nyújtanak segítséget, de a nemzetközi ügyekkel kapcsolatos konzultáció és ügyintézés is gördülékenyen folyik. Így Ön a legideálisabb megoldásokat kapja adónemre és államra vonatkozóan. Legyen szó akár külföldi partnerekről, mivel nemzetközi jogi és könyvelőirodákkal működnek együtt és keresik meg a legjobb opciókat.


Nem csak az adóbevallásban lehetnek segítségére, hanem a vonatkozó dokumentumokat is véleményezik és körültekintően átnézik. Ezek lehetnek állásfoglalások, adó-megállapítási kérelmek, vagy szerződések. Felmérik a hosszú távú hatásokat, különös tekintettel az adónemekre vonatkozó lehetséges következményeket, így a legoptimálisabb döntést segítik elő. A fizetendő adó mérséklése mellett, hosszú távon az adóoptimalizálás komplex következményeit is figyelembe veszik. Az Mscity által javasolt megoldás az adóbevallásban az összes adókockázatot felméri, így Önnek ezek függvényében lehetősége van előnyökre szert tenni, ugyanúgy mind a belföldi, mind a nemzetközi jogi lehetőségek kiaknázásával. Az adóoptimalizálás által a pénzmegtakarítási lehetőségeket így végig törvényes keretek között biztosítják az ügyfelek részére.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Július 30. 20:11, kedd | Sport

50 ország, 50 versenyző, egy cél!

A Széchenyi István Egyetem versenyzője, Franciaországban először versenyzett OK Junior kategóriában.

2024. Július 30. 15:37, kedd | Sport

Futamgyőzelmek és értékes pontok a Histo Cup-on!

A Pannónia Ringen járt a Kermor Motorsport legénysége, és ha már ott voltak sikerrel jártak!