Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2014. Január 10. 20:11, péntek | Kék hírek
Forrás: MTI

Bántalmaztak egy kétéves gyermeket Tápiószelén, életveszélyes állapotban van

Bántalmaztak egy kétéves gyermeket Tápiószelén, életveszélyes állapotban van

Életveszélyes állapotban szállítottak kórházba egy bántalmazás nyomait viselő kétéves kislányt szerdán Tápiószeléről, az ügyben nyomozás indult - erősítette meg az Index értesülését a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) szóvivője péntek este az MTI-nek.

A hírportál információi szerint a kórházban dolgozó orvosokat is megdöbbentette a kislány állapota, a gyermeket súlyos törésekkel és fejsérülésekkel szállítottak be a mentők Tápiószeléről. A gyermeken állítólag korábbi bántalmazás nyomai is láthatók.
Az Országos Mentőszolgálat csupán annyit közölt, hogy január 8-án a helyszínen kellett újraéleszteni egy két év körüli kislányt, a mentők életveszélyes állapotban vitték kórházba.
Beluzsárné Belicza Andrea, a PMRFK szóvivője az MTI érdeklődésére az Index által közöltekből csupán annyit erősített meg, hogy két napja valóban Tápiószeléről vittek kórházba egy kétéves gyermeket, nyomozati érdekre hivatkozva nem tért ki a részletekre. Hozzátette: a PMRFK bűnügyi osztálya ismeretlen tettes ellen életveszélyt okozó testi sértés gyanúja miatt nyomoz.
Az MTI úgy tudja, hogy a gyermeket a fővárosi Heim Pál kórházban ápolják, vélhetően az egészségügyi intézmény jelentette az esetet a rendőrségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:51, csütörtök | Kék hírek

ORFK: átverés a rendőrség nevében küldött sms

Átverés a rendőrség nevében küldött sms, amely többnyire be nem fizetett közigazgatási bírságról, tilosban parkolásról vagy gyorshajtásról szól - figyelmeztetett az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a police.hu oldalon szerdán.

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.