Városlista
2024. augusztus 1, csütörtök - Boglárka

Hírek

2017. Július 02. 00:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Csatári Sebastian

Bundesliga Utánpótlás tábor - beszámoló

Bundesliga Utánpótlás tábor - beszámoló

2017. június 19. és 23. között került megrendezésre a MITE pályán az FC Ingolstadt 04 - Audi Schanzer Fussballschule focitábora.

A táborban 25 gyermek vett rész, akiknek 3 német edző: Helmut Räumer, Terresa Weiss és Csatári Sebastian tartotta a napi profi utánpotlás edzéseket.

Nagyszerüen sikerült a hét, a gyermekek vidáman, boldogan és lelkesen csinálták végig a hetet, amit az utolsó napon egy kis ajándek csomaggal jutalmatott az Ingolstadti fociiskola, valamint a csapatotFC Ingolstadi kabalája, "SCHANZI" is meglátogatta.

Tiba Zoltán és Winkler Péternek köszönjük az együttmüködésért. Remélhetöleg jövöre ismét talákozunk és addig is legyen Foci, Foci, Foci.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Július 31. 21:23, szerda | Sport

Benyó Máté dobogóra állhatott Nyirádon

Felemás hétvégét zárt a Korda Racing a Rallycross Európa-bajnokság idei második, nyirádi állomásán. Benyó Máté dobogóra állhatott, Kovács Sámuel elődöntőbe jutott, ott végül azonban nem termett számára babér.

2024. Július 31. 08:02, szerda | Sport

BL-selejtező - Kettős győzelemmel jutott tovább a Ferencváros

A Ferencváros a hazai 5-0-s sikerét követően kedden idegenben 2-1-re nyert a walesi The New Saints ellen, így kettős győzelemmel, 7-1-es összesítéssel jutott tovább a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójából.