Városlista
2024. szeptember 12, csütörtök - Mária

Hírek

2014. November 21. 11:03, péntek | Külföld
Forrás: MTI

Christoph Waltz csillagot kap a Hírességek Sétányán

Christoph Waltz csillagot kap a Hírességek Sétányán

A kétszeres Oscar-díjas Christoph Waltz kapja meg a 2536. csillagot a hollywoodi Hírességek Sétányán.

A csillag december elsejei ünnepélyes leleplezésén az 58 éves osztrák színész barátja, Quentin Tarantino filmrendező is beszédet fog mondani.
"Christoph Waltz Ausztria egyik legjobb +exportterméke+, és Hollywood izgalommal várja, hogy a neve felkerüljön a világszerte ismert Hírességek Sétányára" - mondta Ana Martinez, az ünnepség szervezője.
A napokban mutatják be Waltz két új filmjét az Egyesült Államokban, a Förtelmes főnökök című vígjáték második epizódját és a Tim Burton által rendezett Big Eyes (Nagy szemek) című életrajzi drámát.
Christoph Waltz a 15. osztrák származású filmcsillag, akinek neve a Hírességek Sétányán olvasható - a többiek között van Arnold Schwarzenegger, Hedy Lamarr és Billy Wilder is.
A sztár eddig kétszer kapta meg a legjobb mellékszereplőnek járó Oscar-díjat: először a Becstelen Brigantyk félelmetes SS-tisztjeként, majd a Django elszabadul fejvadászaként mutatott színészi teljesítményéért. Mindkét filmet Quentin Tarantino rendezte.

Címkék: Kultúra-film-USA

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 12. 06:00, csütörtök | Külföld

Az ukrán elnök új tervvel akarja a háború diplomáciai befejezésére kényszeríteni Moszkvát

Ukrajna új tervét, amelynek célja, hogy Oroszországot a háború diplomáciai úton történő befejezésére bírja rá, várhatóan a második békecsúcson tárják a világ elé

2024. Szeptember 12. 06:00, csütörtök | Külföld

Európai Bizottság: az orosz gáz kivonása nem jelent kihívást Európa energiaellátásának biztonságára

Az Európai Unió teljes mértékben elkötelezett az orosz gáz fokozatos kivonása mellett, ez ugyanis megtehető anélkül, hogy kihívást jelentene Európa energiaellátásának biztonságára

2024. Szeptember 11. 20:35, szerda | Külföld

Éles szóváltásokkal tarkított televíziós vita keretében találkozott Donald Trump és Kamala Harris

A gazdaság, az illegális bevándorlás, a nemzetközi konfliktusok, a terhesség-megszakítás, valamint a szociális juttatások kiemelt témaként szerepeltek az amerikai elnökjelöltek kiélezett vitájában kedden este.

2024. Szeptember 11. 06:11, szerda | Külföld

Robert Fico szerint Magyarország külügyminiszterének szent igaza van mindenben, amit mond

Robert Fico szlovák miniszterelnök szerint \"Magyarország külügyminiszterének szent igaza van mindenben, amit mond\" - írta a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára kedden a Facebook-oldalán.